foto

Barry Livingston

  • nar. 17.12.1953 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bad Twin
Christmas with the Andersons
Týpci a zbraně
2015 Krásná a zvrácená (TV film)
2014 Jersey Boys
Looking for Mr. Right (TV film)
24: Solitary
2013 Dancing on a Dry Salt Lake
Second Chances (TV film)
2012 Argo
Kde je Albert?
2011 Hostel III
Šéfové na zabití
Vánoční cesta lásky (TV film)
2010 The Social Network
2009 V očekávání zázraku (TV film)
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Nebezpečný let (TV film)
Pandemie (TV film)
Zodiac
2006 Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
2004 Láska na hlídání
Svatební mrákoty (TV film)
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2001 Basic Training
Chvění 3
Robbie's Brother
2000 Little Man on Campus
1999 Invisible Mom II
1997 Oceloví žraloci
1996 Neviditelná maminka
1995 O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
1993 Elf and the Magic Key, The (TV film)
1992 Elf Who Saved Christmas, The (TV film)
Maniac Cop III - Odznak mlčení
Nejbláznivější z bláznů
1989 Vlčí doupě
1987 Vládci vesmíru
1983 Střední škola po americku (TV film)
1977 Sidewinder 1
1974 Elevator, The (TV film)
Větrná smršť (TV film)
1973 You're a Good Man, Charlie Brown (TV film)
1972 Peege
1965 Love and Kisses
1963 My Six Loves
Tátovy nápady
1961 Poslíček

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Majority Rule (E07)
Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (E13)
Angie Tribeca (TV seriál)
Brockman Turner Overdrive (S03E03)
Průměrňákovi (TV seriál)
Escape Orson (S08E10)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Solace (S02E04)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2013 Mistresses (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
2011 Pomsta (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S04E07)
2010 Famílie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ztracených synů (S06E17)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Glee (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
U soudu (S03E04)
Sousedská párty (S03E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cesta do Arizony (S06E17)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Do Over (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 All About Us (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Člověk kromaňonský (S01E12)
1997 Komando (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
USA High (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1973 Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
2007 King Kaiser Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace