foto

Barry Livingston

  • nar. 17.12.1953 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Christmas with the Andersons
Týpci a zbraně
V síti intrik
2015 Krásná a zvrácená (TV film)
2014 24: Solitary
Jersey Boys
Looking for Mr. Right (TV film)
2013 Dancing on a Dry Salt Lake
Second Chances (TV film)
2012 Argo
Kde je Albert?
2011 Hostel III
Vánoční cesta lásky (TV film)
Šéfové na zabití
2010 Sociální síť
2009 V očekávání zázraku (TV film)
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Nebezpečný let (TV film)
Pandemie (TV film)
Zodiac
2006 Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
2004 Láska na hlídání
Svatební mrákoty (TV film)
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2001 Basic Training
Chvění 3
Robbie's Brother
2000 Little Man on Campus
1999 Invisible Mom II
1997 Oceloví žraloci
1996 Neviditelná maminka
1995 O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
1993 Elf and the Magic Key, The (TV film)
1992 Elf Who Saved Christmas, The (TV film)
Maniac Cop III - Odznak mlčení
Nejbláznivější z bláznů
1989 Vlčí doupě
1987 Vládci vesmíru
1983 Střední škola po americku (TV film)
1977 Sidewinder 1
1974 Elevator, The (TV film)
Větrná smršť (TV film)
1973 You're a Good Man, Charlie Brown (TV film)
1972 Peege
1965 Love and Kisses
1963 My Six Loves
Tátovy nápady
1961 Poslíček

TV seriály

2020 The Fugitive (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Smrt nás spojí (TV seriál)
Za to můžu já, ne ty (S02E09)
Narcos: Mexiko (TV seriál)
Velký tunel (S02E04)
Bosch (TV seriál)
The Overlook (S06E01)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Not Buried, Planted (E06)
Even Salt Looks Like Sugar (E03)
Monster (E01)
Bosch (TV seriál)
Falešné recepty (S05E02)
2018 Sideswiped (TV seriál)
The Ex (E05)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Acts of Service (S01E05)
Me, Myself and I (TV seriál)
Family Tree (E05)
The Orville (TV seriál)
Majority Rule (S01E07)
Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (S01E13)
Angie Tribeca (TV seriál)
Brockman Turner Overdrive (S03E03)
Průměrňákovi (TV seriál)
Únik z Orsonu (S08E10)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
2015 Chasing Life (TV seriál)
One Day (S01E21)
Poslední loď (TV seriál)
Solace (S02E04)
The Fosters (TV seriál)
Daughters (S03E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Poslední hodina (S06E16)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a vězňova holka (S02E59)
Charlie nachytá Jordan (S02E57)
Charlie dohazovačem (S02E48)
Glee (TV seriál)
City of Angels (S05E11)
2013 Mistresses (TV seriál)
A Kiss Is Just a Kiss? (S01E04)
The Fosters (TV seriál)
Clean (S01E08)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
Pomsta (TV seriál)
Rozhřešení (S01E19)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Fire with Fire (S01E15)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank's Back in Business (S08E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Turnabout (E13)
Castle na zabití (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S04E07)
2010 Famílie (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
Chirurgové (TV seriál)
Napospas živlům (S07E10)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ztracených synů (S06E17)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Miláček (S02E04)
Velká láska (TV seriál)
U soudu (S03E04)
Sousedská párty (S03E01)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates PSATs (S04E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cesta do Arizony (S06E17)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a UFO (S08E03)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Freedom (S01E02)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pozemšťané jsou zde vítáni (S02E13)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Hazel Park (S03E07)
2002 American Dreams (TV seriál)
Do Over (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Žhavá přitažlivost (S04E23)
2001 All About Us (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eighteen (S01E18)
Západní křídlo (TV seriál)
The Fall's Gonna Kill You (S02E20)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Jednou zatřást a dost (S01E14)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Double Time (S05E02)
1999 Roswell (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Člověk kromaňonský (S01E12)
1997 Komando (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
USA High (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Samson, He Denied Her (S04E17)
1996 Boston Common (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1973 Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Talented Neighborhood (S01E19)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Then Again with Herbie J Pilato (TV pořad)
2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
2007 King Kaiser Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky