Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta outsiderů z jedné americké střední školy, které všichni jen šikanují, se rozhodne zosnovat hrozivý plán odplaty. Nejdříve všechny uspí na párty a až se všichni probudí, může začít poslední velká odplata. (jamesjimbo)

Recenze (70)

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Moc hezké, škoda že trochu nedotažené. Má jediná otázka je Proč. Proč, když chtěli všechny potrestat, proč to neudělali? I tak je to ale zajímavý snímek, který dost vypovídá o psychice člověka. Možná mám schopnost hledat ve všem smysl, když tak koukám na hodnocení ostatních. Každopádně tohle pro mě mluví za vše a musím uznat, že je to takové více nežli reálné. Každý se koukneme do svého svědomí. -pokud hledáte film an škatulku horor, tak se an to ani nekoukejte a ušetříte si hodnocení a komentář plný sklamání. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý horor, který mě jednoznačně od začátku až do konce překvapoval, ale on to vlastně (možná) až tak smyšlený horor nebyl. Ostatním se asi nelíbil jen proto, že sadisticky nastavoval zrcadlo (sadistické) realitě. Podle mě příběh o dokonale promyšlené pomstě šikanovaných spolužáků, nebyl až tak vzdálený realitě. Šikanovat se nemá, a hlavně nelze to dělat do nekonečna, a tak se parta týraných slabochů rozhodla pomstít se ve stylu pozvat tyrany na večírek, zdrogovat, svázat a mučit za léta příkoří. A pořádně si na nich zchladit žáhu nebo eventualně raněnou duši. A tady se ukazuje, že každý namachrovaný tyran je vlastně slaboch, zbabělec a velká nula, když jde do tuhého. Pošramocené ego šikanovaných spolehlivě spraví pár ustřižených prstů nebo kvalitní akupunktura prováděná zaživa. A mučit se budou, jak kluci, tak i holky.A navíc, bylo to vystavěné tak, že nebylo komu fandit, a aby divák měl potíže, na kterou stranu se přiklonit. Byl jsem překvapen, že režisér Joey Stewart vlastně dohromady nic nenatočil, a hned si troufl na takový film, ve kterém si dali dostaveníčko vesměs neznámí mladí herci, solidní hororová hudba, temná atmosféra, drsné scény, chatka, zlověstný les a nepolevující napětí. A rozhodně jsem si nevšiml, že by se na scéně objevily oživlé postavy, které v předešlé scéně zemřely, jak uvádějí některé komentáře. Nevšiml jsem si ničeho takového, a to jsem film sledoval s maximální pozorností, aby mně nic neuniklo. Byl to skvělý horor s originálním námětem, který v sobě nesl prvky kruté reality. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se Outsideři semknou a založí odborovou buňku, hned na první schůzi začnou spekulovat, jak vypovědět kolektivní smlouvu zlým Insiderům, kteří je tolik utlačují a ponižují před ostatními Sidery. Uspořádají proto nevýraznou, tématickou Avon párty s roháčovým punčem, kde bez skrupulí odprezentují Insiderům vitriolový peeling, účinky invazivní akupunktury hrtanu na mělké dýchání, permanentní nehtovou modeláž zahradnickýma nůžkama či novou, patentovanou metodu fixace tupé jateční pistolí. Při okamžité objednávce z akčního katalogu rána z brokovnice zdarma! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Achjo, čekal jsem to mnohem lepší, mám problém udělit i pouhé tři hvězdy. Nápad šikanovaných studentů, kteří se jedné noci namaskují, zmocní se svých agresorů a provedou na nich krvavou mstu, nezněl vůbec špatně. Ze začátku to vypadalo přesně tak, jak jsem chtěl a doufal. Ale posléze je ten film zabit svými postavami. Ty se totiž absolutně nechovají racionálně, ale co hůř - ani iracionálně. Ony se v podstatě nechovají vůbec nijak. Jako by se jich dění okolo vůbec netýkalo. Naprostá apatie a ignorace. A navíc tam ti lidé zázračně ožívají! Opravdu, poprvé jsem si myslel, že jsem se jenom přehlédl, podruhé, že jsem si ty přeživší špatně spočítal, ale potřetí jsem nabyl jistoty - zabité postavy se v dalších scénách obejvují. Tak trochu jsem doufal v šokující pointu, která odhalí nějaké nechronologické vyprávění... ale kdepak. Je to prostě a jenom brutální filmová chyba. Edit: Snižuju na dvě ... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Absolutní souhlas s uživatelem J.A.S.M. film stojí na zajímavé myšlence co kdyby se šikanovaní studenti začali mstít, ale to je jediné pozitvum co zde je. Děj by šel pozvou své trýznitele na party kde je uspí a zajmou a týrají bohužel pak přichází nuda a zásadní chyby (Spoilery Spoiler č 1. kdyby mě někdo trápil proč bych ho nechal žít a nezabil ho ve filmu je sice řečeno že chtěli aby trpěli ale stejně šlo jich zabit i s utrpením Spoiler č 2. Proč zvali i x dalších lidí a nepozvali jen ty kteří je trýznily) Nejzásadnější věc co my vadila bylo gore z toho filmu šel vymačkat parádní masakr bohužel je to jen malé masíčko (za celý film se ustřihnou 2 prsty a na ksichty se napatlají jakési kyseliny které jich znetvoří což ani neukážou) . Navíc zajatí studenti se chovají jako naprostí debilové (výjimka čerňoch) a dělají jako by jim to bylo úplně jedno že můžou umřít. ()

Reklama

Reklama