Reklama

Reklama

Krásné lži

  • Francie De vrais mensonges (více)

VOD (1)

Když krásná kadeřnice Emilie otevře anonymní milostný dopis od tajného ctitele, nejdříveho prostě vyhodí. Potom si ale uvědomí, co by takový dopis znamenal pro její osamělou a zoufalou matku Maddie a milostné psaní jí přepošle. Později se Maddie setká s Jeanem — Emiliiným zaměstnancem a také původním autorem zamilovaného listu. Matka s dcerou se náhle stávají soupeřkami v boji o stejného muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

TonyStark 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko, původně jsem totiž čekal další zamilovanou slátaninu. Ale věřil jsem Audrey Tautou a nezmýlil jsem se. Ona ten film táhne - svítí v něm jako lampión a bez ní bych to nejspíš ani nedokoukal. Celý je to tak hezky barevný a roztomile přiblblý až to člověku zvedne náladu. Škoda, že ke konci ten scénář dost kulhá,ale pozitiva rozhodně převažují. ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Měla jsem chuť na nějaký francouzský film. Tak jsem si prošla filmografii své oblíbenkyně Audrey a našla tuhle milou, upřímnou, svižnou komedii. On vlastně každý film, kde se Audrey vyskytuje, je milý a upřímný. Francouzština je pro mě takovým balzámem na duši, takže jsem si při jejím poslechu a pohledu na Audrey výborně odpočinula :o) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled celkem fajn francouzská romantická komedie, která sází na to, že má docela dobrou zápletku - matka a dcera bojují o stejného muže. Nemůžu si ale pomoct, tenhle film je nakonec stejně nejzajímavější proto, že je zde Audrey, jinak to není nic, co by dovedlo až tak moc zaujmout. Škoda, čekal jsem asi něco trochu víc. ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Krásně odlehčená romantická komedie. Jako člověk, který si říká, "ten pocit hlavních hrdinů mi něco připomíná", musím dát jednoznačně 5 hvězdiček. (P.S. Jen ten konec byl pravděpodobně vytvořen pro završení dobrého pocitu a k celkovému konceptu charakterů postav se ne zcela hodil. :-) Ale to by bylo jen přehnané rýpání.) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Už to sice nemá ten švih a lehkost klasických komedií postavneých na záměně, ale jako jednohubka je to příjemná zábava. Místy sice naivní (nechci říkat přímo hloupoučké), nicméně udrží zájem a nepotřebuje přitom hrdiny vrhat do křečovitě ztřeštěných situací. Audrey Tatou je milá i jako protivná kadeřnice a má jiskru, která se hezky kříží s její vrozenou jemností. Nathalie Baye pobaví v každé scéně a občas si vyloženě film ukradne pro sebe. Asi z toho nebude žádná žánrová stálice, občas dokonce tak trochu přepadává přes okraj zdařilého průměru, ale rozhodně mi poskytla příjemně prožitý večer. Rozhodně víc než třeba před časem Klamač srdcí.. (když už jsme u té Francie a romantiky). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a Sète ve Francii. (Snorlax)

Reklama

Reklama