Reklama

Reklama

Krásné lži

  • Francie De vrais mensonges (více)

VOD (1)

Když krásná kadeřnice Emilie otevře anonymní milostný dopis od tajného ctitele, nejdříveho prostě vyhodí. Potom si ale uvědomí, co by takový dopis znamenal pro její osamělou a zoufalou matku Maddie a milostné psaní jí přepošle. Později se Maddie setká s Jeanem — Emiliiným zaměstnancem a také původním autorem zamilovaného listu. Matka s dcerou se náhle stávají soupeřkami v boji o stejného muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Slibní herci, slabý film, a protože mi v ledničce došla blahosklonnost a nový tuplák si můžu dovolit až po výplatě, nedám-li ovšem přednost nižším pudům a nekoupím si jídlo, bez obalu řeknu, že je to otravná nuda. Věčně vykulená a dost infantilní dcerunka, dohazující své šáhlé a silně infantilní matince nukleárního vědce, prevlečného za lopatu, který u nich v práci filmuje práci. Smějete se? Já moc ne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled celkem fajn francouzská romantická komedie, která sází na to, že má docela dobrou zápletku - matka a dcera bojují o stejného muže. Nemůžu si ale pomoct, tenhle film je nakonec stejně nejzajímavější proto, že je zde Audrey, jinak to není nic, co by dovedlo až tak moc zaujmout. Škoda, čekal jsem asi něco trochu víc. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tunisky Reziser Pierre Salvadori mi fuckt nyst nehovori, a po tomto filme tomu este dlho tak aj bude. Prazdne tlachanie o medziludskych vztahoch dostalo neprirodzene velky priestor : a posledne co mienim vo filmoch praktizovat, je xmrti sa ufilozofovat nad kazdou veto, co predniesol tuna kadejaky mental. Na filmy cumim totiz preto, aby som sa bavil! 5 % ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak tu zřejmě máme nástupce Francoise Vebera a jeho situačních komedií. Samozřejmě, není to na výši jako Nalevo od výtahu nebo Blbec na večeři. Jsou tu hluchá místa, občas lehká ztráta pozornosti, ale ten duch Vebera, ten se tím filmem vznáší po celou dobu. A holt je jen na divákovi, jestli se chce vznášet taky, nebo ne. Všechny předpoklady tu jsou- chytře napsaný scénář, fraškovitá zápletka, dobře napsané a zahrané postavy. Konec je jako u každé romantické komedie předem jasný, ale cesta k němu, to je místy záhada. A Audrey Tatou samozřejmě jako obvykle koulí očima. Podobná komedie Nejsem na prodej od stejného rejži u mě taky velmi zabodovala, takže mne francouzská romantika na rozdíl od té americké prostě baví....85% ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Krásné lži mi v mnohém připomněly Něžnost Davida Foenkinose, a to nejen hlavní představitelkou, ale celou premisou o zamilovaném nesmělém pozorovateli a chvílemi bezcitném objektu jeho touhy. Společně s Něžností také tenhle snímek sdílí lehkost, s jakou je natočen, a vtip (i když tady se v tomto ohledu trochu víc tlačí na pilu). Takže u mě spokojenost, a pokud jsem dala Něžnosti o hvězdičku navíc, je to jen kvůli originalitě knižní předlohy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a Sète ve Francii. (Snorlax)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno