Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

campix 

všechny recenze uživatele

Josh Radnor, tak nějak přetransformoval svoji životní roli Teda Mosbyho do celovečerní nezávislé podoby. Jen je hlavní hrdina daleko vetší looser. Jinak jde o hodně příjemnou feel-good komedii s několika skvělými nápady a velmi povedeným obsazením. Například Kate Mara byla naprosto skvělá. Tento film by neměl chybět na žádném listu nejlepších feel-good romantických komedií. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No nič moc. Moc komédia to nie je. Je tu menej vtipov ako v hociktorom diely Pána prsteňov. Postavy sú divné a moc ma nebrali. Jedine Sam 2n bol aspoň trochu zaujímavý, ale to je úboho málo. Josh Radnor je podobná postava ako Ted z HIMYM, ale bez vtipu. Viem si predstaviť, že sa to niekomu páči, ale pre mňa to nie je ani trochu môj šálok kávy. PS: Malin je oveľa viac sexi s vlasmi! 45% ()

Reklama

nineweh 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii poměrně málo romantické a ještě míň komické, chtělo by se říci až nudné. Většina postav působí dost nesnesitelně (asi kromě Mary Catherine a Charlieho, kteří mi jediní byli sympatičtí a dokonce jsem chtěla vědět, jak to s nimi dopadne) a úplně nejotravnější je hjudba - ok, v Juno bylo kytarové brnkání a intelektuální texty indie písničkářů ještě fajn, ale kdo proboha vyhlásil, že se to odteď bude cpát do všech "nezávislých" romanticko-komediálních počinů? Takže pokud máte rádi, když se lidé babrají ve svých životech a z nedostatku skutečných problémů si vytváří problémy umělé, plus spousta malebných záběrů na New York a kytarové písničkářství, je to film pro vás. Já ovšem říkám thank you, but NO more please. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Film jako takovej? Svoje chyby má a je na takový solidní tři hvězdičky.. ale.. nemůžu mu je dát:) A ne proto, že to je debut a proto, že Josh Radnor je prostě Ted v čemkoliv.. ale proto, že vím, že si do budoucna něco odnesu. Že si i za pár let vzpomenu na Happythankyoumoreplease jako na příjemnou věc, která mi určitě večer nepokazila. Doufám, že uvidím víc snímků v hlavní roli s Tedem Mosbym..:) A nemuselo by to bejt jenom Welcome to the Sextruck nebo Lance Hardwood - Sexarchitect..:) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Názov filmu dokonale kopíruje moje pocity. Vôbec by mi nevadilo, keby bol film dlhší, alebo keby sa natočila dvojka. Štýl je ozaj taký Woody Allenovský, ale snáď určený mladším divákom. S menšou dávkou humoru, ale na druhej strane väčšou dávkou romantiky. Vyznanie "Sama Dvojky" plešatej Akermanke bolo jedno z najkrajších, aké sme na plátne mohli vôbec vidieť. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama