Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý režisérský debut Teda Mosbyho. Celé je to sice roztříštěné na až moc linií a některé z nich zrovna moc nefungují, hlavně ta okolo nejmladšího páru. Jinak je to ale dobrá nezávislárna s dobře napsanými dialogy a výborným obsazením. Je dobré vidět sympaťáka Radnora taky někde jinde než při nekonečném hledání matky svých dětí. Navíc mezi nim a Kate Marou chemie funguje a ona je snad čím dál krásnější. 70% ()

zoe.x 

všechny recenze uživatele

Pokud jste inteligentní, ale přesto neustále tápete a uniká vám smysl života; pokud jste romantici, co hledají pravou lásku, ale přesto na svět nahlížíte povětšinou cynicky; pokud máte naléhavou potřebu sdělit své názory světu, ale přesto nenacházíte nic podstatného k vyjádření - můžete alespoň doufat, že to někdo cítí podobně, a možná o tom všem nakonec natočíte film - a pravděpodobně bude stejný jako tento. Pokud ale hledáte originalitu a neotřelý umělecký zážitek, tady je nenajdete, čeká vás jen upřímnost, citlivost, porozumění a nakonec dobrý pocit, že nejste a nemusíte být sami. | 3,5* ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Inteligentní, příjemný a poutavý film, který uteče jako voda, ale v hlavě zůstane. Hodnocení přesně v duchu názvu "happythankyoumoreplease". Povedený debut očividně ve více směrech nadaného Joshe "Teda" Radnora. A chválim castingovou volbu, protože jak Malin Akerman tak hlavně Kate Mara se rolí zhostily na jedničku! 8/10! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nebydlím v Novém Jorku, neživím se spisovatelstvím, nemám doma schovaného malého černouška a postel se mnou nesdílí třinoční servírka. Přesto mne tento podivně nazvaný snímek úplně neminul. On sice nikam nespěchá, ale zato nabízí celkem pozitivní vyznění a to v mediálně šířené negativitě dnešního světa rozhodně není k zahození. Prostě to jen dopadlo přesně tak, jak muselo, když průměrný herec, napsal průměrný scénář a pak se proměnl v průměrného režiséra, který sám sebe obsadil do hlavní role. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že budem sledovať celovečerný HIMYM iba s Radnorom, ale opak je pravdou. “Happythankyou..." je ako HIMYM (partia priateľov, bary, hľadanie sa), ale vždy ked´ sa Radnor začne správať ako Ted Mosby, spraví nejaké iné - nemosbyovské rozhodnutie a zmení vyznenie. A celkovo je to o dosť viac vážne a aj humor je skorej na pousmiatie, ako na silné výbuchy smiechu a la NPH. Potešil ma aj výber hercov. Kate Mara, hlavne Malin Akerman v pre ňu netradičnej úlohe je výborne obsadená a film ťahá asi viac, ako sám Mosby (teda Radnor). Scenár obsahuje pár fakt pekných scén a je tiež vidieť, že ide o aurorské dielko a tak sú aj tie eventuálne slzopudné scény pojaté vcelku civilne, aby spĺňali Radnorovu predstavu NY indie tragikomédie a neskĺzli do lacnej romantiky, alebo gýču. A ešte k tomu ide o debut a viac než slušný, takže more please. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)
  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)

Reklama

Reklama