Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vůbec nepochybuju, že by měl na mě film ještě větší dopad, kdyby se soustředil jen na Samův příběh a zbývající postavy upozadil. Byl to právě ten, který mi chyběl, kdykoli se střihlo na Kazan story, nebo Akerman story (v žádném jiném filmu jsem si nevšimla, jak má krásné, výrazné oči). I tak jsem ale viděla nadprůměrné nízkorozpočtové drama jedoucí i přes zobrazované problémy na optimistické vlně. 70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ted Mosby dospěl,ostřílen nespočtem dílů HIMYM,si vzal ze své postavy to nejlepší,odstranil negativa a přidal své postavě upřímnější stránku,v nezávislém snímku plném skvělého herectví... ať už je to Kate Mara,Malin Akerman,nebo sám výtečný Radnor.Tenhle styl filmu já prostě žeru a kór když tomu Radnor dodá skvělou zápletku,milé a upřímné dialogy a vyřadí povrchnost a rádoby nezávislost.Celý film má neustávající tempo,které krásně plynne a vy se ani chvilku nenudíte,čož je u filmu,jehož 95% tvoří dialogy obdivuhodné.Radnor vystrčil drápky a upřímně se nemůžu dočkat jeho dalšího tvůrčího počinu,kež by banda zaslepenců,který obdivují pitomečky jako je Woody Allen,Andy Warhol čí mladý Reitman....ocenila opravdu dobrého tvůrce.Já spokojený v menšině Radnorovi přeju větší ohlas,který si zaslouží na úkor jiných,zcela zbytečně přeceňovaných tvůrců dnešní,i minulé dekády. 95%. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Josh Radnor, tak nějak přetransformoval svoji životní roli Teda Mosbyho do celovečerní nezávislé podoby. Jen je hlavní hrdina daleko vetší looser. Jinak jde o hodně příjemnou feel-good komedii s několika skvělými nápady a velmi povedeným obsazením. Například Kate Mara byla naprosto skvělá. Tento film by neměl chybět na žádném listu nejlepších feel-good romantických komedií. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

I přes vztahovou studii života v New Yorku jsem se do srovnávání s Woodym Allenem nehnal, ale když ho jeden dialog "anonymně" připomenul, došlo mi, že Josh Radnor právě tohle chce. Zařadit se svým vyprávěním alespoň částečně po bok velikána. A nakonec proč ne? Vztahům věřím, jejich pointám také a i herci jsou ukočírovaní přesně tak, aby nikdo nevyčníval a jejich menší mozaika byla adekvátní. Není co řešit, ideální indie zamyšlení je tu. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Prosím víc takových malých filmů kde se autor vyblázní a nenechá se buzerovat studiem. Jsem docela překvapen, že Josh Radnor natočil tak skvělé komediální drama. Navíc dialogy jsou vtipné a inteligentní. Vlastně mi celý snímek připadal kdybych sledoval nějaký film od Woodyho Allena. Radnor nový Allen ? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama