Reklama

Reklama

Do morku kosti

  • Česko Zmrzlá kost (více)
Trailer

Ree Dolly je sedmnáctiletá dívka, jejíž otec je nezvěstný a matka trpí těžkými depresemi. Ree se tak musí sama postarat o svou chudou rodinu žijící v drsném prostředí missourské vysočiny Ozark. Když se dozví, že otec dal jejich dům jako záruku za vlastní kauci, musí ho najít dřív, než jim majetek zabaví soud a vyžene rodinu hluboko do lesa. Ree tak poruší tradiční zákon mlčení a riskuje svůj život, čelí lžím, podvodům a výhrůžkám příbuzných, ale nakonec začne krůček po krůčku odhalovat pravdu. (Cinemax)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Jo a Dale Dickey už jsem viděla potřetí za docela krátkou dobu (True Blood/Evidence a tento film) a to ji jako herečku vůbec neznám. Takový typ herečky, co bude asi vždycky hrát v takovýchto filmech, protože moc jiných příležitostí ani mít nebude, což je ovšem škoda.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Ty tři hvězdy jsou za to, že jsem zvládla na druhý pokus ten film dokoukat a to jenom kvůli tomu, abych zjistila, že možná tenhle film řekl tvůrcům, kdo by byla dobrá Katniss do THG trilogie :)) Obdivuji Jennifer, že tuto zrovna ne moc vděčnou roli zvládla stejně tak na výbornou jako Katniss či Tiffany ze Silver Linings Playbook :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

Ak budu nominovat filmy ako tento na oscara aj nadalej.. cela oscarova akademia bude stracat prioritu ,reziserom a hercom/hereckam nebude uz natom vobec zalezat ... V scenary boly obrovske medzery miestami vsetko stracal zmysel.nominacia za nejlepsi  scenar je ponizujuci voči Inception podla mna.. a ze najlepsi film to ma podrzte..

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Tak to jsem docela zvědavý. Tuzemskou premiéru tipuji na letošním Febiu nebo ve Varech.

Související novinky

TOP hosté 49. MFF Karlovy Vary

TOP hosté 49. MFF Karlovy Vary

25.06.2014

Možná si ještě pamatujete, jaké kontroverze mezi českými novináři loni vzduzovaly politické názory Olivera Stona. Letošní ročník nejznámějšího českého filmového festivalu by mohl být podobně… (více)

Reklama

Reklama