Reklama

Reklama

Duše

(festivalový název)
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Mysteriózní / Fantasy
USA / Španělsko, 2009, 5 min

Režie:

Rodrigo Blaas

Scénář:

Rodrigo Blaas

Popsaná zeď láká připojit na ni i své jméno. Potom se ohlédnout a spatřit ve výloze divného krámku panenku, co vypadá trochu jako já. Dveře jsou zavřené - anebo nejsou? Nakonec se dá vstoupit a té panenky, co chvílemi mizí a objevuje se, moci se tak dotknout! Něco se změnilo. To se nemělo stát! A krámek a popsaná zeď čekají na dalšího návštěvníka ... (xargos)

(více)

Recenze (93)

easaque 

všechny recenze uživatele

prostý předvídatelný příběh, ale zabalený do poctivé duchařské duchny, takže stojí za zhlédnutí. Něco mezi 3-4 hvězdičkami - tentokrát jednoduchost u mě zvítězila nad atmosférou. V HD kvalitě se pokochejte tady: http://vimeo.com/4749536 [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Fr 

všechny recenze uživatele

alma..... Milej a malej horůrek o tom, jak by mohla vypadat noční můra každýho sprejera. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, co všichni na těch krátkejch filmech mají. 2.) Rád čmárám na zdi. PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Reklama

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce to vypadá hodně neosobně, nezaujalo mě to. Příběh má sice na krátkém prostoru docela obstojnou pointu, ale moc jsem se u toho nepobavil ani nevyděsil. Jediná věc, která mi přišla hodně dobrá, byla panenka na tříkolce. *** Ve zkratce: Jak malá holka k panence přišla. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Príjemne jednoduchá bábkarská jednohubka s lahodnou animáciou, perfektnou hudbou a dômyselnou atmosférou, ale priznajme si, takých už bolo. Možno byť to trochu originálnejšie alebo strašidelnejšie, šiel by som vyššie. 70% Video tu. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Pětiminutový kreslený horor o holčičce a panenkách, kdo by řekl, že to bude mít tak strašidelnou atmosféru? Chvílemi jsem se opravdu bála a držela Almě palce, ať se ty proklaté dveře neotevřou, pak ať jimi v žádném případě neprochází. Ok, prošla jimi, ale rozhodně by neměla na nic sahat....a zase mě neposlechla. Drsný závěr. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Na zdi vedle tajemného obchodu je možné zahlédnout plakát v češtině, který poukazuje na nutnost dávat na děti pozor. (JoranProvenzano)
  • Alma znamená ve španělštině "duše". (Saku)

Reklama

Reklama