Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nemůžu dát víc hvězdiček, už jenom proto, že umře, tenhle film se mi líbil, ale myslím si že by měl potěšit šťastným koncem. Podle mě by se měla vyléčit, i když vím, že v normálním životě to tak není, jinak se mi film líbil. Já bych mu jinak nic moc nevytkla, byl hodně dobrý, ale co, každý jednou umře a je jedno, jestli dříve nebo později. Lidem, kteří nemají rádi špatný konec, tak těm ji v žádném případě nedoporučuji. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka v tomto prípade K.Hudson sa dozvie zlú správu a to že ma rakovinu v poslednom štádiu a neostáva jej už veľa času a s touto správou sa vysporiada svojsky.A to ešte do jej života zasiahne láska,aké melodramatické a zdá sa vám tento príbeh povedomí no musí byt,keď takýchto filmov je veľa a aj lepších.Tento film v sebe nesie určitú dávku nadhľadu.Ako by ste sa zachovali v prípade,že sa dozviete tu najhoršiu správu v živote,dokázali by ste to čo hlavná hrdinka v tomto filme alebo by ste sa uzavreli pred svetom a čakali na koniec?Práve tuto otázku dáva tento film a už je len na diváka čo si s toho vyberie.K.Hudson ako pojašená baba bola dobrá a zvládla aj vážnejšiu rolu,keď musela hrať chorú už aj trocha zatrpknutú ženu vystresovanú chorobou.Príjemná mi bola aj K.Bates ale G.G.Bernal mi bol nielen nesympatický ale k šarmantnej K.Hudson sa vobec nehodil a nesedela mi ani W.Goldberg taká charizmatická herečka sa v tej role strácala a v obec nebola presvedčivá a ani zaujímavá.A ten koniec bol emocionálne dramaticky. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy o umírajících lidech. Nesnáším, když mě film donutí brečet jako želva. A že se to A little bit of heaven povedlo celých posledních třicet minut. Kate je mi stále nesympatická, ale ten doktor G. byl výborný. Kathy Bates dokazuje, že není herců malých rolí. No a celé je to... takové melancholicky depresivní a jakože komické (ale není). Zmiňovaná Listopadová romance se mi líbila proste mnohem víc. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film s vážnou nemocí, kterou si hrdinka pojala po svém, po té, co se dozvěděla špatnou zprávu o svém zdravotním stavu, v tomto filmu herečka Whoopi Goldberg má zde miniroli, což je škoda, mohli ji dát větší možnost si zahrát, asi je už v zapomění lidí, je zde hezky ukázáno, jak člověk dokáže se poprat se životem, i když je vážně nemocný, první půlka filmu byla průměrná, ale konec vše vylepšil a mě se právě toto podání filmu líbilo, ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama