foto

Jason Davis

  • nar. Pine Bluff, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bankéř
Hillbilly Elegy
2019 Dálniční hlídka
Saving Zoë
2018 Burden
Forever My Girl
Země oceli
2017 Já, Tonya
Naked
2016 Zúčtování
2015 Ashby
Diagnóza: Šampión
Hazardní hráči
Hrdina Max
2014 Get On Up - Příběh Jamese Browna
Jessabelle
2013 Poslední láska Robina Hooda
Tajemství úspěchu
Vánoce v Conway (TV film)
Zmizení
Zpropadené dědictví
2012 Little Red Wagon
Neobyčejný život Timothyho Greena
2011 Apart
Malý kousek nebe
To.get.her
Vendeta
2010 Father of Invention
2009 Dead Air
2008 Bratři z donucení
Lake City
2006 Come Early Morning
Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2005 RedMeansGo
2003 Porota

TV seriály

2019 Mr. Mercedes (TV seriál)
Lost Love (S03E03)
2018 Doktoři (TV seriál)
Útěk (S01E07)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
PřeloM (S02E09)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
Lore (TV seriál)
They Made A Tonic (S01E01)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Živí mrtví (TV seriál)
Proklatí (S08E02)
2016 Outcast (TV seriál)
The Road Before Us (S01E05)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Lež (S01E10)
Matka (S01E09)
Syn (S01E08)
další epizody (6)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
High Plains Hardware (S01E03)
Satisfaction (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Krvavý měsíc (S01E02)
2012 Revoluce (TV seriál)
Dětská křížová výprava (S01E07)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Odletím (S02E08)
2011 Pomsta (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Achillova pata (S01E08)
2009 Army Wives (TV seriál)
Incoming (S03E04)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Panama (S02E20)
Sladká Caroline (S02E19)
Sprcha (S02E18)
další epizody (5)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Bolshoi Booze (S02E11)
Rande (S02E10)
další epizody (11)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Are You True? (S01E03)
The Places You Have Come to Fear the Most (S01E02)
Dawsonův svět (TV seriál)
All Good Things... (S06E23)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Four to Tango (S03E09)
1995 Roseanne (TV seriál)
The Last Thursday in November (S08E08)
Halloween - The Final Chapter (S08E05)
1993 Roseanne (TV seriál)
Halloween V (S06E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky