Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrné zpracování sportovních zpráv. Modeátoři jsou více k smíchu než k pláči, ale vážně se brat určitě nedají. Tittelbach a dnes Pouva jsou úplně mimo. Sportovní zprávy jsou nepřesné a zbytečně stručné. Raději něco senzačního než to, co zajímají i ostatní.... A trapnost nad trapnost v podání Borce na konce je jen třešnička na dortu ubohosti... ()

Basketak8 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechutně vytvořené sportovní noviny. Dozvíte se zde celkem 3 věci: výsledky fotbalu, výsledky hokeje a rubriku Borec na konec. Občas zde také padne zmínka o tenise, ale ostatní sporty asi TV Nova zapomněla. Pokud ČR něco vyhraje, tak se zde poté o této události mluví téměř až do konce. Možná ten Borec na konec byl dobrý nápad, ale časem také omrzí… 1/10 ()

Reklama

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pavel Poulíček a Václav Tittelbach. Hvězdy českého sportovního zpravodajství a sportovního komentování vůbec. Tito pánové mě vždycky dokázali překvapit svou znalostí, zaplavili diváka přemírou informací, které se opravdu nikde jinde než od nich dozvědět nemohl. Klobouk dolů pánové, bez vás už to není ono. Hlavně fotbalové přenosy s panem Tittelbachem vstoupily do dějin. A pan Poulíček, ten zase vždycky mohl komentovat rovnou od kolotoče, nemusel ani měnit studio. 20% ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální výsměch všem fanouškům sportovního dění. Výsledky jsou leckdy nepřesné, reportáže často již několik dní staré, spousta druhů sportů naprosto opomíjena a neznalí moderátoři do kamery přečtou úplně vše, co jim redakce špatně napíše. A Borec na konec? Občas pobaví, jenže to je ale zoufale málo... ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná slátanina s borcem nakonec, která mi nikdy nenabídla jediný výsledek, zaběhnutý čas nebo počet bodů. Vždy se jen dozvím, kdo si zlomil nohu, kdo spadl na kole, kdo se rozbil někde v autě nebo ve formuli. Zkrátka a dobře není to pořad o sportu ale o sportovních neštěstích. NOVA je shit a tohle je ultra shit. ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama