Reklama

Reklama

Policista Michael Savion se při své práci denně setkává s tím nejhorším zločinem, ale i s korupcí, která ovládá celý policejní sbor. Po smrti bratra Davida, který patřil k jednomu z pouličních gangů, Michael pochopí, že z tohoto začarovaného kruhu není úniku. Detektiv Hardwick bere Davidovu smrt na lehkou váhu, protože mu vůbec nevadí, když si „zlí hoši“ mezi sebou sami vyřizují účty a dělají tak špinavou práci za policii. Savion proto odloží uniformu a dá se do pátrání na vlastní pěst. Pronikne do srdce mafiánské organizace a chystá krvavou odplatu. Stále více si však uvědomuje, že to, co plánuje, by s policejním odznakem možná byla záslužná služba spravedlnosti, ale bez odznaku že to bude jen chladnokrevná vražda. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Kritiq

Kritiq (hodnocení, recenze)

Memphisz: Běh událostí v obsahu je stejný... nepovidej, možná to bude tím, že jste se s distributorem koukali na ten samý film :E Promiň, ale v tomto jsou uživatelé včetně tebe trochu sobečtí. Když ještě před zveřejněním oficiláního textu distributora nějací aktivní už. přeloží orig. synopsi, nemůžou přece čekat, že to distr. kvůli nim změní a bude si dávat pozor na  každé slovo. Akorát jim to ztěžujete, tak si to laskavě uvědom :)

Memphisz

Memphisz (hodnocení, recenze)

Když si tak čtu ten obsahový text distributora mám pocit, že se vcelku podobá tomu mému :D... ačkoliv to distributor napsal květnatější mluvou a zkušenějším stylem... běh událostí v obsahu máme totožný.. můj tu byl však dříve :D  

Conspi

Conspi (hodnocení, recenze)

Hucocaky: Víc než trailery je někdy možná objektivnější řídit - částečně - se hodnocením uživatelů, co film již viděli, a když je jich 253 a film má i přesto 47%, o něčem to zřejmě hovoří. A máš pravdu, 50 Cent moc přesvědčivě ve filmu nevypadá.

Hucocaky

Hucocaky (hodnocení, recenze)

Ak bude film taký hrozný ako bol trailer...50cent neni herec respektive nevie hrať

cigan25

cigan25 (hodnocení, recenze)

ale musim souhlasit s 3 hvezdičkovim ohodnocením protože luke goss tu vipada drzne ale nikde níc a kurat že ma drsnej image ,50 cent a jones jsou tam jen na par minut ale jinak v celku obyčejnej akční thriller

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

cigan25

cigan25 (hodnocení, recenze)

ti zdechlino mač neco protí negrum a ciganum tak maš problem sníma asemnou už radší nechod na csfd

Conspi

Conspi (hodnocení, recenze)

Za pokračování Death Race u mě prkenný Luke Goss dostal 1/5, ale tohle je opravdu tristní 'udělávka', kde vládnou jen přihlouplé grimasy, nikotin a žalostné komentáře. Škoda.

drake31

drake31 (hodnocení, recenze)

Opäť trio Kilmer-50-McCord v jednom filme ... no naposledy to nedopadlo zrovna najlepšie

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

retzrz: ten neger je super herec (gangsterov a tvrdých negrov hrá super),ty rasista

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

Kilmer,Jones,50 cent,Goss. z tohto cítim skvelý parádny akčný nárez,neuveriteľne sa teším

Reklama

Reklama