foto

Ed Quinn

  • nar. 26.2.1968 (49 let)
    Berkeley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Arthur Edward Quinn se narodil 26 února 1968 v Berkeley, Californie. Má tři sourozence Mary, Lizzy a Josepha. Navštěvoval St Mary College a poté pokračoval ve studiu na vysoké škole, kde získal v roce 1991 bakalářský titul z historie.

Před filmem se Quinn věnoval hudbě. V Los Angeles hrál ve skupině Mad Teorie a byl kytaristou a zpěvákem skupiny ScatterGood. Nedávno vydal své první sólové CD s názvem Quinn, obsahující písně, které napsal jeho přítel Chris Lloyd a to: "Because of You", "Cause I Do", "We Had It Made".

Po studiu působil jako model v Příži, Barceloně a v Milánu. Působil v mezinárodních reklamách. Po návratu do USA hrál v mnoha televizních seriálech. Jeho první role byla role Jeffa v seriálu V.I.P.. Objevil se mimo jiné i v seriálech JAG, CSI, v letech 2005-2006 se objevoval v SCI: NY. Od roku 2006 do roku 2008 hrál roli Dr. Nathana Starka v seriálu HEURÉKA - MĚSTO DIVŮ. Poté se ještě objevil v seriálu TRUE BLOOD, kde sizahrál upíra Stana. V současné době hraje ve filmech THE CALLER, THE RAINBOW TRIBE, BEHEMOTH.

Richard "artuš" Kordecký

Herecká filmografie

Filmy

2015 Navy Seals vs. Zombies
2014 Audrey
The Last Light
1%ERS
2012 Soudný den vánoční (TV film)
Vlkodlak: Bestie mezi námi
2011 Behemot (TV film)
Krvavá odplata
The Caller
2008 Rainbow Tribe, The
2007 Soused
2005 House of the Dead 2 (TV film)
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
2002 Beeper

TV seriály

2014 Předstírání (TV seriál)
2013 Mistresses (TV seriál)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Nechť vás provází štěstí (S05E06)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Akta Ex (S04E08)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
Nikdy mě nenech odejít (S02E05)
Heuréka – město divů (TV seriál) - a.z.
Vše zapomenuto (S03E16) - a.z.
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Tajemství mumie (S03E05)
Časová smyčka (S03E04)
Umělý šampion (S03E03)
další epizody (5)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Objekt touhy (S02E11)
další epizody (13)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Nachový opar (S01E10)
další epizody (11)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Life with Bonnie (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Young Americans (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace