Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Morzael 

všechny recenze uživatele

Kurva takhle jsem si to představoval...! Omlouvám se, ale užil jsem si to, jak když jsem jako malej parchant koukal na Batman se vrací. Bejt v podobným stylu natočenej chystanej 3. Batman od Nolana, tak jsem v sedmým nebi. Parádně dělané, super hudba, objevují se konečně ne tolik filmově proslavené postavy jako Black Skull a Nightwing, a tím to zdaleka nekončí, skvělá komixová atmosféra, i akční a bojové scény (na animovaný film). Parádní flashbacky a ukázky z Batmanova komixového příběhu. Jen tak dál!!!!! Jediné co vytknout dle mého vkusu bylo málo krve, ale je to pro děti, takže i za tohle můžu být rád, a já jsem. Každému kdo má rád Batmana nebo komixy a trošku se v nich orientuje, tak na tomhle si pošmákne... :-) ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý Batmanovský film, kde je silný příběh spojen s vynikajícími akčními scénami a parádní partou zlosynů. Stejně jako u hraného Dark Knighta, tak i tady exceluje a všechny ostatní charaktery válcuje přímo geniální Joker, tentokrát v podání Johna "Bendera" Di Maggia. Už jsem dlouho nedal 5 hvězd, normálně bych dal asi 4, ale seru na to! ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Jsem vcelku rád, že se DC rozhodli jít touto potemnělou cestou, kde už netočí pouze animáky pro děti ve stylu starých supermanů nebo wonder woman, ale trošku zamotají nám staré známé stereotypy... Nightshade a Red Hood jsou pokračováním fenoménu, který mě opravdu mile překvapil... Prozatím jeden z nejlepších Batmanů... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený animák, který opět využívá komiksový svět a navazuje na vybroušenou stylizaci (i vzducholodě:)) ostatních "dílů". Batman tu čelí nové, ale jak později zjistíme spíše staré známé, hrozbě, hrdinovi jménem Red Hood. Užijeme si Gothamu, (videoherního) Arkhan Asulym a přehlídky Batmanových protivníků. Potěší také skvělá animace doprovázená vynikající hudbou, která podbarvuje celý Batmanův problém boje se zločinci (aniž by se stal jedním z nich). Musím to znovu opakovat, ale já jsem moc rád, že se podobné animáky točí. Studiu to dovoluje využít různých kapitol hlavní postavy a současně tu nejsou "žádné" ekonomické ani technické obtíže ohledně velkolepých akčních scén. PS: jen v komiksu je nadzemka, které zničíte křižovatku a ona stejně projede:) ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Určitě bych tenhle film nesrovnával s Nolanovými snímky. Batman: Under the Red Hood je sice svatým grálem všech příznivců animované produkce DC (neviděl jsem zatím Dark Knight Returns, takže můžu mlít nesmysly), ale na temné kino-Batmany to opravdu nestačí. Říkejte si kdo chcete, co chcete, ale mně ten Robin v barevném trikotu a přiléhavých slipech (podezírám Batmana, že ho používal jen jako vábničku na gothamské pedofily) do světa netopýřího muže nesedí. A i když si Robin kdovíjak velké místo ve filmu pro sebe neutrhl, jeho přítomnost mi jinak seriózní příběh krapet kazil. Asi to, společně s animákoidním množstvím nepřátel, je hlavní důvod, proč tu pátou hvězdičku prostě udělit nemůžu. Ale abych nebyl věčně negativistický - "Batman je supa!" ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Producent Bruce W. Timm nadaboval Riddlera. (Caszidy)
  • Režisérka Andrea Romano namluvila jednoho z reportérů. (Caszidy)
  • Číslo, které má Joker na štítku na vězeňském obleku je 11940. Joker se poprvé objevil na stránkách komiksů právě v roce 1940. (TwoFace)

Reklama

Reklama