foto

Brian George

  • nar. 1.7.1952 (68 let)
    Jeruzalém, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles
Steel Cut Oats
2017 It's Gawd!
2016 Dependent's Day
Fanny Pack
Po
The Snowy Day (TV film)
2015 The Party Is Over
2014 Batman: Strange Days (TV film)
Beethoven: Pirátský poklad
2012 Delhi Safari
Hotel Transylvánie
Liga spravedlivých: Zánik
2011 Šéfové na zabití
2010 Batman vs. Red Hood
2009 Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
2008 Batman - Gothamský rytíř
Shades of Ray
Star Wars: Klonové války
2007 Zmatená duše
2006 Rande měsíce
Zvědavý George
2005 100% blond
2004 Dotyk růžové
2003 Kim Possible: Problém s časem (TV film)
Kim Possible: Tajné složky - a.z.
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Bubliňák
Mimo zákon
Přízračný svět
2000 Rabín, kněz a krásná blondýna
Super kšeft
Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
Inspektor Gadget
Molly
1998 Batman & Mr. Freeze: Supernula
Přistání naslepo
1997 Austin Powers: Špionátor
Looking for Lola
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
1995 Příšerná rodinka (TV film)
1994 Heisei tanuki gassen ponpoko
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
Lidský terč
1992 Porco Rosso
1990 Marťani, jděte domů
1989 I, Martin Short, Goes Hollywood (TV film)
Závodní horečka
1988 Palais Royale
1987 Roxana
Schůzka naslepo
1985 Starostliví medvídci
1984 Tas! (TV film)

TV seriály

2021 Doktoři (TV seriál)
Mina's Kangaroo Court (S04E02)
A Wedding, a Funeral (S04E01)
2020 Simpsonovi (TV seriál)
Po sedmém je každá hezčí (S32E05)
2019 Corporate (TV seriál)
The Expense Report (S02E05)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Skandální návrh (S12E12)
2018 Doktoři (TV seriál)
Rodinná záležitost (S01E08)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Gargoyle Gals/Supermarket Scandal (S01E11)
Cricketsitter/Backflip Bill (S01E04)
I Feel Bad (TV seriál)
There's Never Enough Time (E13)
I Don't Know My Dad (E12)
We're Not Fun Anymore (E11)
další epizody (12)
U Raven doma (TV seriál)
Sleevemore Part Three: Future (S02E14)
Sleevemore Part Two: Found (S02E13)
Sleevemore Part One: Frozen (S02E12)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Mystifikace se svatebním darem (S12E02)
2017 The Orville (TV seriál)
Old Wounds (S01E01)
The Expanse (TV seriál)
Home (S02E05)
Nová holka (TV seriál)
The Hike (S06E14)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Destrukce sebedůvěry (S11E10)
Sublimace kapesného (S10E16)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vězňovo dilema (S05E04)
2016 The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Pseudoproblém se závislostí (S10E03)
2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
Dulcinea (S01E01)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #33: When in Doubt, Run Away (S01E06)
Jak prosté (TV seriál)
Velká zebří loupež (S03E14)
Bolehlav (S03E13)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Improvizace se slavnostním projevem (S08E22)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Infiltrace sterilní místnosti (S08E11)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
Myšák Mickey (TV seriál)
New York Weenie (S01E04)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
Sullivan a syn (TV seriál)
Žhavá láska (TV seriál)
Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Dark Matter (E25)
Ranx (E24)
Scarred (E23)
další epizody (11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pod kůží (S04E07)
Private Practice (TV seriál)
And Then There Was One (S05E19)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Porucha transportéru (S05E20)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Beware My Power (E01)
Health Nutz (TV seriál) - herec, a.z.
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Relativita triviálních rozhodnutí (S05E04)
Hypotéza o zamoření škůdci (S05E02)
Výměna spolubydlících (S04E24)
2010 Ben 10: Dokonalý mimozemšťan (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Rudý kód (S02E16)
Chirurgové (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (S06E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Výbušný motor (S10E13)
2009 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Trespass (S01E15)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zesílené vzpomínky (S03E07)
Expedice na monopól (S02E23)
2008 Ben 10: Síla vesmíru (TV seriál)
Senzační Spider-Man (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Léčka (S01E01)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Griffinova ekvivalence (S02E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Plať, abys mohl hrát (S04E17)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Noční můry a bdělé snění (S03E09)
Tráva (TV seriál)
Protection (S03E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Trojský kůň (S04E23)
2006 Crumbs (TV seriál)
Mistr Manny (TV seriál)
Saved (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Křižovatka osudu (S02E20)
Guru (S02E19)
Appovy ztracené dny (S02E16)
4400 (TV seriál)
Starzlova mutace (S03E09)
One Tree Hill (TV seriál)
All Tomorrow's Parties (S03E14)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan of Arabia: Part 2 (S02E06)
Stan of Arabia: Part 1 (S02E05)
Jake in Progress (TV seriál)
Trollz (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Z tebe by se jeden zbláznil (S02E02)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
Traffic (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Regular Joe (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
The Secret Society: Part 2 (S02E18)
The Secret Society: Part 1 (S02E17)
A Better World: Part 1 (S02E11)
2002 Fillmore! (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack and the Spartans (S02E12)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
Invader ZIM (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
In the Blackest Night: Part 2 (S01E05)
In the Blackest Night: Part 1 (S01E04)
Lloyd in Space (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Time Squad (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
The Ties That Blind (S01E07)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Mezihvězdná rallye (S07E03)
1999 Akce (TV seriál)
Batman budoucnosti (TV seriál)
Mike, Lu & Og (TV seriál)
Popular (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Příběhy z války (S04E13)
Akta X (TV seriál)
Šestý zánik II: Láska osudu (S07E02)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
Damon (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Chasing Angela (S05E08)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Doktor Bashir, předpokládám (S05E16)
Superman (TV seriál)
Rodinná událost (S04E22)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
The Crystal Scarab (S01E11)
Předčasné vydání (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Superman: The Animated Series (TV seriál)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Freakazoid! (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 Beethoven (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Monty (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Svědek (S01E13)
Melrose Place (TV seriál)
Love, Mancini Style (S02E24)
Krok za krokem (TV seriál)
Codyho předtuchy (S03E16)
1993 Animáci (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Butler, the Husband, the Wife and Her Mother (S01E06)
Růžový panter (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Visa (S04E15)
1992 Batman (TV seriál)
I Am the Night (S01E34)
Super Dave: Daredevil for Hire (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cafe (S03E07)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Cheescake (S05E14)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
20,000 Leagues Under the Street (S07E04)
Hunter (TV seriál)
Room Service (S07E16)
1990 Captain Planet (TV seriál)
In Living Color (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Láska na prodej (S01E05)
1986 Amen (TV seriál)
Dennis - postrach okolí (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Comedy Factory (TV seriál)
MASK (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Video kompilace

1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)

Host

TV pořady

2001 Weakest Link (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky