foto

Wade Williams

  • nar. 24.12.1961 (56 let)
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Wade se narodil 24. prosince 1961 v Tulsa v Oklahomě. Už v mládí se zajímal o drama a hudbu, angažoval se v tomto směru v kostele. Přesto se ale nejdřív nerozhodl pro dráhu herce, po střední škole šel studovat medicínu na University of Tulsa. Nicméně jeho kulturní vlohy se projevovaly dál, a vystudoval tedy divadelní studia na stejné univerzitě.

Z počátku své herecké kariéry hrál ve ZKROCENÍ ZLÉ ŽENY s Morganem Freemanem a Tracy Ulman a teké ve hře RICHARD III. s Denzelem Washingtonem. U divadla zůstal, hrál v různých představeních jako GUYS AND DOLLS, LES MISERABLES, KISS OF THE SPIDERWOMAN nebo SHOWBOAT. Hrál i ve hvězdně obsazených filmech JARHEAD (Mariňák), ALI, ERIN BROCKOVICH, COLLATERALl nebo KEN PARK. Objevil se v televizních sériích OVER THERE, SIX FEET UNDER, 24, NYPD BLUE, CSI a dalších.

Wade má tři sourozence a nyní žije v Dallasu se svou ženou, dcerou, štěnetem a kuřaty. Mimo hraní píše texty písní, fotografuje a hraje na harmoniku, kytaru a housle. Má zálibu v horské turistice a kolech.

annickka

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ice Scream
Spaceman
2015 King's Gambit
2014 Velký draft
2013 Gangster Squad – Lovci mafie
Neporazitelný Superman
Waking
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.
Dortíková mise (TV film)
Naughty or Nice (TV film)
Temný rytíř povstal
2011 Chicago 8, The
Dobrý doktor
Green Lantern: Emerald Knights
2010 Batman vs. Red Hood
Poslední přístav
2009 Díra
2007 Prison Break: The Road to Freedom (TV film)
2006 Flicka
2004 American Crime
Collateral
Mummy an' the Armadillo
2003 Toxin
2002 Astronauts (TV film)
Brouk
Kdo to štěká?
Ken Park
Project Redlight
Válka surfařů
2001 Ali
2000 Dům v kraji hrůzy
Erin Brockovich
Z jaké jsi planety?
1999 Candyman 3: Den smrti
K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
1998 Silnice E9 (TV film)

TV seriály

2017 The Mick (TV seriál)
The Visit (S02E03)
Černá listina (TV seriál)
The Debt Collector (No. 46) (S04E20)
Jak prosté (TV seriál)
Buď mým hostem (S05E11)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
Grimm (TV seriál)
Ukřižování (S05E09)
2015 Code Black (TV seriál)
Doctors with Borders (S01E05)
Transparent (TV seriál)
New World Coming (S02E03)
Tým Škorpion (TV seriál)
Fish Filet (S02E03)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Stav ohrožení (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Rakshasa (S02E09)
Pomsta (TV seriál)
Renaissance (S04E01)
Execution (S03E22)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Najdi letadlo (S11E03)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Flipside, The (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
The Worst Kind of Hunter (S01E06)
Vegas (TV seriál)
(Il)Legitimate (E04)
2011 Mentalista (TV seriál)
Krev a písek (S04E05)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mind Games (S05E03)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Future Job (S02E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Čarodějnice ve skříni (S05E20)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bezmoc (S05E04)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Legenda (S04E10)
Oběť (S04E09)
Cena zrady (S04E08)
další epizody (15)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (16)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Spojení přerušit (S02E12)
Bolshoi Booze (S02E11)
další epizody (19)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (13)
Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Smrt jim sluší, část první (S07E21) - a.z.
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Hříchy mládí (S01E18)
Volání mrtvých (TV seriál)
Daddy's Girl (S01E14)
Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Tribunál (S06E19) - a.z.
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
JAG (TV seriál)
Posse Comitatus (S09E08)
2002 MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (S01E16)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (S01E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poprava Catherine Willowsové (S03E06)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Bratrství (S01E07)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Civilizace (S01E08)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Smrt si přišla pro Halliwellovou (S03E16)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Spirála (S05E20)
Akta X (TV seriál)
Pachuť kovu (S08E09)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Weaverová to zařídí (S06E01)
1998 Becker (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Sama (S04E25)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Other Cheek (S05E08)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2006 Making of 'Prison Break'

TV pořady

2016 The 2nd Annual Carney Awards (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace