foto

Vincent Martella

  • nar. 15.10.1992 (25 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Vincent Michael Martella se narodil 15.10 roku 1992 v New Yorku. Věnuje se herectví, zpěvu a také namlouvání postav (voice actor). V hereckém směru je nejznámější svou rolí Grega v seriálu Everybody Hates Chris. Jeho hlas je znám v animovaném seriálu Phineas & Ferb, kde namluvil roli Phinease.

Vincent je Italského původu a má tři sourozence. Jeho rodiče jsou Donna a Michael Martella. Jeho otec vede řetězec pizzerií (Captain Tony's). Vystudoval DeLand High School na floridě, kde se s rodinou v dětsví přestěhoval.

Vincent si zahrál v řadě filmů, seriálů a pořadů i po boku slavných herců, jakými jsou například Sean William Scott a Paul Rudd. Objevil se také chvíli ve známém seriálu The Walking dead, kde ztvárnil postavu Patricka. Mimo jiné také Vincent umí hrát na piáno.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2015 Clinger
McFarland: Útěk před chudobou
Riley
2014 Phineas a Ferb: Noc oživlých lékárníků (TV film)
Phineas a Ferb: Star Wars (TV film)
2013 Phineas a Ferb: Mise Marvel (TV film)
2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
2010 Batman vs. Red Hood
2008 S Billem na rybách
Velcí bratři
2005 Deuce Bigalow: Evropský gigolo

TV seriály

2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Terminus (S04E16)
2013 Živí mrtví (TV seriál)
Konečné stadium (S04E05)
Na cestě (S04E04)
Karanténa (S04E03)
další epizody (5)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Rok Heckových (S03E12)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)

TV pořady

2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2009 61. Emmy Awards (TV pořad)
2008 60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
2006 Disney 365 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
75th Annual Hollywood Christmas Parade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace