Reklama

Reklama

Tony

  • Velká Británie Tony: London Serial Killer

Obsahy(1)

Príbeh o mužovi, ktorý vedie osamelý život vo svojom byte v Londýne, mužovi, ktorý ukrýva obrovské tajomstvo... Tony je sociopat, introvert, na prvý pohľad nesympaťák a v neposlednom rade brutálny masový vrah. Film sleduje týždeň z jeho života a neberie si servítku pred ústa. (tahir)

Recenze (32)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Existenciální drama o samotáři, který se beznadějně pokouší navazovat kontakty s okolním světem. Nechce pracovat, v sexu má chaos (což spíše plyne z jeho zoufalých pokusů o komunikaci) a tváří se, jako by měl každou chvíli padnout a nevstat. Ale pozor, nikoliv u sebe doma, ve svém království, kde je ON pánem. A běda, kdo by se s ním chtěl dostat do křížku. Znáte snad něco strašnějšího, než když chtějí někomu, jehož valnou náplní času je sledování videa, sebrat televizi? Kamera ukáže ledacos, ale mnohé nechutnosti jen naznačí, čímž podtrhne hrůznost Tonyho konání. Nejděsivější je otevřený konec.... Hudba The The. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z řady ze snímků,kterej spíše než krvavou jízdo je ,cestou do hlubin duše sériového vraha.A stejně jako snímky co uvádí Flipnic v komentu plus já musím dodat film,který je podle mě nepochopenej a tudíž nedoceněnej H6: Diary of a Serial Killer staví na výkonu hlavního představitele.A ve všech těchto filmech byl hlavní killer vybrán výborně.A to je podle mě 50% úspěchu.Tady je to dement s ďáblem v těle co miluje starý akčňáky a cituje z Ramba.Což mě potěšilo.Stejně jako výběr hudby.Naopak mě docela nasral jakoby ošizenej konec.Já bych si dal klidně jěště nějakou porci minut navíc.Každopádně dík patří HorrFi(mu) za doporučení.Spokojenost. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela zvláštní a netradiční hodinová cesta za poznáním londýnské spodiny. V čele nám dělá průvodce super psycho Tony, který žije v absolutně odlišném světě a je pouhou přítěží společnosti. Na druhé straně je ho člověku malinko líto - coby bez cíle bloudícího vyvrhela. Snímek poskakuje na hranici mezi komičností a zhnusením. Těžko říct, co převládá. Do toho všeho nám přibrnkává poměrně depresivní hudba, která umocňuje depresivní atmosféru plnou beznaděje a totálního odcizení. Film mě ovšem nijak nevytrhl. Vidím to maximálně na slabší dva kousky. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Tazko povedat, co si o tomto filme mysliet. Za prve mal asi len 70 minut, co je na film relativne malo, ale na druhej strane, dalsie minuty by uz nic neposkytli, jedine iny zaver, ktory by mozno ani nepasoval. Cely ten cas, co som Tonyho sledovala som musela premahat hnus, lebo toto nebol fiktivny pribeh, tento pribeh sa naozaj stal. Samozrejme sa vrah nevolal Tony, ale nejako inak, uz si presne nespomeniem, ale videla som o nom dokument na Reality TV, kde vraveli ze takto zabil minimalne 15 ludi, schovala si casti ich tela nasolene po skriniach, v gauci a podobne. No hroza. Clovek sa moze len cudovat, kolko takych ludi po svete chodi. Hoci ma teda detektiv, ktory u Tonyho bol a podla smradu nic neodhalil docela zarazil. Kazdy spravny policajt by mal vediet rozpoznat hnijuce telo, nie? No dobre, tak nie :D:D ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Portrét sériového vraha, který je světem naprosto nepochopený. A i když tu je nějaká psychologie, stejně to nejde pořádně do hloubky (třeba nějaký náznak, proč někoho zavraždí a proč někoho nechá jít zde není) a spíš to vypadá jako přehlídka magorů z londýnské spodiny. Každopádně ten film se snaží působit tak strašně depresivně a bezvýchodně, že už mi to místy připadalo přehnané. Fakt pochybuji, že by se Tony neustále potkával se samými idioty a že by ho celý svět tak strašně nenáviděl (no, spíš ignoroval), když se přece jenom navenek chová jako normální introvert. To, že je psychopat se ukáže později, ale třeba kdyby nebyl tak nenáviděný, možná by to v životě nedělal... Nebo ne? Ani na tohle ten film neodpoví, proto taky píšu, že ta psychologie nejde do hloubky. Taky o rodičích Tonyho nepadne ani slovo, přitom přesně tam se mohl stát problém. Jako, nápad dobrý, ale selhává na tom, že není pořádně promyšlený. Radši zase kouknu na U Zlaté rukavice - tam sice je taky psychologie málo, ale aspoň to do určité míry má nějakou atmosféru, zatímco Tony i přes kratičkou stopáž nudí. Lepší 2* ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama