Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této zábavné castingové show musí soutěžící přesvědčit porotu i diváky, o svých pěveckých, hereckých a tanečních schopnostech. Vítězové soutěže získají smlouvy na hlavní role Robina a Mariany v muzikálu Robin Hood. V porotě usedli Ján Ďurovčík (režisér tohoto muzikálu), Ondřej Soukup (autor hudby), Gabriela Osvaldová (autorka textů) a Michal Kocourek (producent a ředitel Divadla Kalich). Pořad moderují Martina Kociánová a Petr Vondráček. (Deco.20)

(více)

Recenze (32)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý projekt, který je ale totálně nezvládnutý. Hláškař Jano Ďurovčík to sám nezachrání. Režie stojí za prd, snaha za každou cenu vměstnat show do vymezeného času, je to bez nápadu, bez nějaké snahy získat vlastní tvář a oba dva moderátoři, jak Vondráček tak Kociánová jsou toporní a nudní, bez jediné vtipné hlášky. Projekt ostře kontrastuje s nedávno vysílanou Česko-Slovenskou Superstar, která byla podle mě asi nejpovedenější Superstar vůbec ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jsem vcelku mile překvapený. Čekal jsem docela hrůzu plnou komerce, ale nakonec se mi dostalo docela dobrého úvodu, který ještě nic moc neznamená a já věřím, že ta kvalita pořadu půjde ještě o něco výš, až se to pročistí o ty slabší jedince. Jinak taky musím uznat, že ty pěvecké výkony jsou fantastické - dost těch mladých děcek by shráblo superstar do hrsti. Fakt klobouk dolů. No jsem docela zvědavý, co mi přinesou další kola :-) ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

V zásadě průměrná castingová show, kterých už jsme na obrazovkách nemálo viděli a ještě uvidíme, obohacená snad jen o taneční výkony. Odpustila bych si pohled na porotce zahalené oblaky dýmu z cigaret, doutníků a podobných propriet. V dnešním díle padla zmínka o Chorus Line, tak k tomu to má vážně daleko...:) ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Na blbiny se vždycky dobře kouká, protože je to, voilá, blbina! A u té se vždycky smějeme tomu, jak je debilní. Superstar, Xfucktor a podobný sračky jsou jakž takž ospravedlnitelný ale tohle se evidentně veze na jejich "úspěchu". Dělat takovýhle typ konkurzu na obyčejný muzikál, navíc na tak nevhodné téma, to je ubohost nejubožejší. Hvězdička za to, že je tam aspoň na koho koukat... ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Robin Hood celkem nepřekvapivě nepřekvapil. Tak nějak klasika, ale byla jsem docela ráda, že tihle lidé aspoň šli za něčím konkrétním. Že byla na konci skutečná práce, kvůli které se ta soutěž pořádala. Jasně, všude hromada komerce, ten muzikál asi nebude nic moc, ale co. Aspoň si tu všichni nehráli na ohromný sólový zpěváky, který budou jednou vyprodávat haly, jako jich to u nás dělá dohromady asi pět. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama