Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této zábavné castingové show musí soutěžící přesvědčit porotu i diváky, o svých pěveckých, hereckých a tanečních schopnostech. Vítězové soutěže získají smlouvy na hlavní role Robina a Mariany v muzikálu Robin Hood. V porotě usedli Ján Ďurovčík (režisér tohoto muzikálu), Ondřej Soukup (autor hudby), Gabriela Osvaldová (autorka textů) a Michal Kocourek (producent a ředitel Divadla Kalich). Pořad moderují Martina Kociánová a Petr Vondráček. (Deco.20)

(více)

Recenze (32)

2mig1 

všechny recenze uživatele

bylo to slabý, nudný, bez talentů, o ničem.... bylo pro někoho překvapení, že vyhrál honza kříž, kterej v kalichu už v muzikálech hraje? tím nemluvim o protekci, ale o tom, že on byl skutečně jedinej, kdo něco uměl, a ostatní byli v porovnávní s ním tragičtí.... včetně neschopných a nudných moderátorů... gongování poroty byl vrchol amatérismu.... čtyři superstar, jeden x-faktor, vždycky si každej člen poroty řek, co chtěl a stíhalo se, tady se ten čtvrtej stačil maximálně tak nadechnout a jelo se dál.... a možnost hlasovat pouze během reklamy mezi přenosem a vyřazováním? bez komentáře.. ta jedna hvězda je za zmiiňovanýho kříže.. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Dlouhý nudný moderátorský úvod - x krát soutěžní vystoupení proložené "chytrými" plky poroty - "napínavé" vyřazování v podání nudného závěrečného zmatečného porotcovského hodnocení. "Koho z vás dvou vyřadit? Zazpíval jsi famózně, ale soupeř, kterého bych chtěl vyřadit, zazpíval taky dobře. Takže tě vyřazuji..." /// Moderátorka: " Koho tedy vařazujete?" Jedna hvězda jako alternativa k široké nabídce pěveckých soutěží. Nekonkurenceschopný formát. ()

Reklama

Katarine 

všechny recenze uživatele

Sleduju to, baví mě to a nestydím se za to. Podle mě lepší než Superstar nebo X-factor. Když už nic, aspoň to není tak o vzhledu, ale o překvapivě dost kvalitních pěveckých výkonech. A porota taky mnohem lepší, než v ostatních pořadech (Ďurovčík je dobrý magor). Jen ten Vondráček mi trochu pije krev. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý projekt, který je ale totálně nezvládnutý. Hláškař Jano Ďurovčík to sám nezachrání. Režie stojí za prd, snaha za každou cenu vměstnat show do vymezeného času, je to bez nápadu, bez nějaké snahy získat vlastní tvář a oba dva moderátoři, jak Vondráček tak Kociánová jsou toporní a nudní, bez jediné vtipné hlášky. Projekt ostře kontrastuje s nedávno vysílanou Česko-Slovenskou Superstar, která byla podle mě asi nejpovedenější Superstar vůbec ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí o moc víc, než všechny Superstar a X-faktory. Možná proto, že mám opravdu ráda muzikály. A hodně velkej podíl na tom určitě má i Gábina Osvaldová a spol., jsou totiž opravdu vtipný. Nechci zatím hodnotit víc než průměrně, protože kdo ví, co se z toho vyklube s příchodem přímých přenosů. Mně totiž ta současná nenačančanost vyhovuje. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama