foto

Lee Purcell

  • nar. 15.6.1947 (72 let)
    Cherry Point, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Carol of the Bells
2017 A Worthwhile Life (TV film)
2016 JL Ranch
Tao of Surfing
2015 Kids vs Monsters
2006 White Picket Fence
2005 The Unknown
1998 Dizzyland
Slonice Malaika
1996 Movies Money Murder
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
Magic of Christmas, The (TV film)
1994 Secret Sins of the Father (TV film)
1991 Long Road Home (TV film)
1988 Married Couple, The
Návrat neuvěřitelného Hulka (TV film)
To Heal a Nation (TV film)
1986 Betrayed by Innocence (TV film)
1985 Cena krve
Můj příliš hříšný život (TV film)
1983 Dívka z údolí
Útěk Eddieho Macona
1982 Homework
Připoutejte se, prosím! 2
1981 Girl, the Gold Watch & Dynamite, The (TV film)
Smrt u Hell's Gate (TV film)
1980 Blázni ve vězení
Karbaník (TV film)
Secret War of Jackie's Girls, The (TV film)
1979 Murder in Music City (TV film)
1978 Almost Summer
Cizinec v domě (TV film)
Velká středa
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
1974 Pan Majestyk
1973 Honička (TV film)
Kid Blue
1972 Dirty Little Billy
Necromancy
Stand Up and Be Counted
1970 Adam at 6 A.M.

TV seriály

2010 Město ztracených (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Děsivá jízda / Tajemství rodinné hrobky / Wheezer / Neznámý pacient (S01E04)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Buďte na mě hodná (S01E16)
1987 MacGyver (TV seriál)
Agent Jack Dalton (S02E17)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

2010 Hollywood Don't Surf!
2003 Valley Girl: 20 Totally Tubular Years Later
2002 Surf Now Apocalypse Later
1987 Woman's Guide to Firearms, A
1986 Road to Freedom: L. Ron Hubbard and Friends, The (koncert)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace