Reklama

Reklama

Pan Majestyk

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vince Majestyk není pro policii nepopsaným listem. Předtím, než přišel do Colorada, aby se pokusil pěstovat melouny, měl v Kalifornii střet se zákonem. Proto jsou kapitán McAllen a jeho úředníci ochotni Majestyka okamžitě zavřít, když na něho malý podvodník Bobby Kopas upozorní. Majestyk dal totiž tomuto ptáčkovi jasně najevo, že s ním nejsou žádné žerty. Ve vězení se Vince setkává s obávaným mafiánem Frankem Rendou. Když jsou oba muži převáženi do státního vězení, přepadnou Rendovi lidé autobus a pokusí se svého bosse osvobodit... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

woody 

všechny recenze uživatele

Co se stane když pěstiteli melounů rozstřílíte jeho těžce vydřenou úrodu? Vezme svůj žlutý pickup s neuvěřitelně odpruženým podvozkem a rozstřílí vám vaši chatku v horách. Na to jak je ten film dlouhý mi utekl celkem rychle. A ještě rychleji jsem na něho zapomněl. Jediná vetší akce je jen přepadení vězeňského autobusu na začátku. Pak už je tam jen mnoho nelogičností a hloupostí (chci předat vraha do vězení a jako odvoz si obstrám jeho milenku)... Pokud chcete skutečně skvělou Bronsonovku doporučuji Mechanika zabijáka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pán Majestyk je taký John Wick 70. rokov. Jedného naserie zastrelený pes, druhého rozstrieľané melóny. Ale predsa len, tie melóny prídu až neskoršie, Charles Bronson sa musí začať obracať ešte skôr. Len škoda, že toho "materiálu" na strieľanie je tu menej, ako mal k dispozícii Reeves. Slušná zábavná jednohubka, ktorá už jednoduchšia ani byť nemohla, napriek tomu nepôsobí tupo, ale celkom cool. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Charlesom Bronsonom. Má dobrý príbeh o pestovateľovi melónov, ktorý si chce len bez problémov zožať úrodu, ale keď ho miestny zákerný podvodník nespravodlivo obviní z napadnutia, skončí vo väzbe spolu s obávaným mafiánom. Prekazením jeho úteku dúfa v odpustenie viny, ale mafián to len tak nenechá. Spracovanie ma ale sklamalo, nie je zlé, ale svoj potenciál využilo len málo. Po úvodnej svižnej polhodine, v ktorej sa stane mnoho dôležitého sa dej výrazne zhorší a film zhodí do čistého priemeru a vylepší sa to až v záverečnej štvrťhodine, čo už je dosť neskoro a navyše aj táto časť mohla byť lepšia. Akcie je tu veľmi málo, čo je škoda, lebo je celkom vydarená. Sú tu prakticky len dve väčšie akčné scény, prepadnutie autobusu pôsobí veľmi dobrým dojmom a podobne aj záverečná akcia, len škoda, že pasáž s brokovnicou nie je dlhšia. Herecké obsadenie je celkom dobré, výborný Charles Bronson v hlavnej úlohe, dobrý hlavný záporák a ešte niekoľko zaujímavých vedľajších postáv. Réžia a technická stránka sú tiež bez problémov. Škoda, Mr. Majestyk určite nie je zlý film, má viacero kladov a celkom dobre sa naň pozerá aj viackrát, ale nanešťastie až polovica dĺžky filmu je len priemerná a akcie je dosť málo. Inak by moje hodnotenie bolo lepšie. Objektívna kvalita filmu- 62%, film sa páči mne na 60%. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

6/10 Ne$erte pesititele melounu nebo vas vypesti! Velmi chaba zapletka, jeste chabejsi pribeh cele natocene za par (dva-tri) dny. ALE: Vincent ma super skakajiciho pickupa a musi sklidit urodu. Renda je opravdovy VELKY ZLY muz s charismate vedle nehoz pohori i Bronson. Linda ma po mexikansko xenofobnim steku z westernoveho Two rode together o dost delsi vlasy a presteze zestarla, je to porad kus. Zkratka poctive nizkonakladove sedmdesate roky, kterezto mi pripomnely Point Blank. Jeden proti mnoha - klasicka poloha pro Bronsona a mraky jeho epigonu - Sly, Schwarz, JCVD, atd. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Melouny. Gastarbeiteři ze spřáteleného Mexika. Bekovka. Knír. Další knír. Další pracanti, tentokrát domácí. Melouny. Přetahovačka knírů. Klíčky od pout. Trocha střelby. Melouny. Nevraživost knírů. Trocha bouraček. Smrt krásných melounů. Klíčky od auta. Knír, který se směje naposled, se směje nejlíp. Ale jinak melouny jsou lepší. Jsem zvědavá, kolik melounů spořádal Quentin Tarantino při sledování své oblíbené bronsonovky. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený podľa knižnej predlohy Elmore Leonarda, ktorý k nemu dokonca sám napísal aj scenár. (m.a.t.o.)
  • Charles Bronson na place nezvládal návaly vzteku. Už první den natáčení si stěžoval na techniky, kteří podle něj nepracovali dostatečně rychle. Když se situace s hercovým chováním nelepšila, natáčecí štáb se semknul a s Bronsonem až do konce prakticky vůbec nemluvil. (Komiks)
  • Majiteľ melónovej farmy, na ktorej sa natáčali exteriérové scény, ju filmárom prenajal za 1 000 dolárov. Keď sa dozvedel, že vo filme účinkujú hollywoodske hviezdy, požadoval 10 000 dolárov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama