foto

Richard Erdman

  • nar. 1.6.1925 (93 let)
    Enid, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Bag
2009 Operating Instructions (TV film)
2008 Empire State Building Murders (TV film)
2001 Learning Curve, The
1994 Vládce knih
1988 Jesse (TV film)
1987 Holky z parkoviště
Top Cat and the Beverly Hills Cats
1986 My Town (TV film)
Narození páně
Škola letušek
1985 Tomboy
Tranceři
1982 Heidina píseň
1977 The Amazing Spider-Man (TV film)
1974 Pan Majestyk
1973 Brothers O'Toole, The
1972 Great Man's Whiskers, The (TV film)
Visions... (TV film)
1970 Tora! Tora! Tora!
1969 Rascal
1966 Příběh kosatky
1964 The Brass Bottle
1961 Marines, Let's Go
1959 Mannen utan ansikte
1958 Rawhide Trail, The
Saddle the Wind
1956 Anything Goes
The Power and the Prize
1955 Bengazi
Francis in the Navy
1953 Mission Over Korea
Stalag 17
Steel Lady, The
The Blue Gardenia
1952 Aladdin and His Lamp
Jumping Jacks
The Happy Time
The San Francisco Story
The Stooge
1951 Cry Danger
The Wild Blue Yonder
You're in the Navy Now
1950 Muži
Swiss Tour
The Admiral Was a Lady
1949 Easy Living
1948 The Time of Your Life
1947 That Way with Women
Wild Harvest
1946 Deception
Janie Gets Married
Night and Day
Nikdo nežije věčně
Shadow of a Woman
So You Want to Play the Horses
1945 Danger Signal
Operace Burma
Star in the Night
The Horn Blows at Midnight
Too Young to Know
1944 Hollywood Canteen
Janie
Musical Movieland
Pan Skeffington
The Very Thought of You

TV seriály

2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Pro pár kuliček navíc (S02E24)
Hrst kuliček na paintball (S02E23)
Úvod do politologie (S02E17)
další epizody (4)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
Aerodynamika pohlaví (S02E07)
Epidemiologie (S02E06)
další epizody (15)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do statistiky (S01E07)
Trestní právo pro pokročilé (S01E05)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Around the World in Eighty Years (S01E02)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Jonny Quest (TV seriál)
Pound Puppies (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1984 Legmen (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1983 The Dukes (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Space-Stars (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mr. Terrific (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Kind of a Stopwatch (S05E04)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Adventure Showcase (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1973 Brothers O'Toole, The
1971 Mooch Goes to Hollywood (TV film)

TV seriály

1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace