Reklama

Reklama

Mladá učitelka Jana byla v parku přepadena, znásilněna a uškrcena. Všichni tuší, že hrůzný čin spáchali mladíci Dostál, Hagar a Daniš, žáci sedmé třídy. Janin bratr Tomáš se průběžně informuje na policii o průběhu vyšetřování. Když však ani po šesti měsících nejsou pachatelé uvězněni kvůli nedostatku důkazů, rozhodne se nastoupit do místní školy jako nový učitel. Rychle zjišťuje, že o studium tu nikdo nemá nejmenší zájem. Řediteli záleží jen na  jeho klidu a učitelé, kteří chtějí žáky opravdu něco naučit, nemají žádné zastání. Když žák Dostál zbije tělocvikáře baseballovou pálkou, přijdou detektivové z kriminálky, mezi nimiž je i vyšetřovatel Janiny vraždy, a Tomášova identita je odhalena… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (843)

hippyman 

všechny recenze uživatele

tohle je ulice, bejby, jéá, kmón, fakjú... no prostě už úvodní gangsta titulky dávají tušit, že tenhle film bude velkej průser, ale ono to nebylo až zas tak zlý. když pominu scénář vykrádající hned několik filmů od gymplu až po nebezpečné myšlenky a slabší herecké výkony (málokomu jsem jeho roli věřil), musím vyzdvihnout jisté poselství a schopnost snímku vehnat do žil emoce, což se nemusí v každém filmu povést... bez větších očekávání tedy relativní spokojenost. 60% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

(Pozor, !SPOILER! k první větě komentáře. Obsahuje jedno velice neslušné slovo + jeden až vulgární hovorový výraz.) Co to má kurva bejt? Chcete mi snad tvrdit, že i přes masivní propagaci hodného a kulturně přínosného Roma, jak nám ji servírují naše milá strana a vláda, vypustí někdo do oběhu takovýto hnus? To se po nás chce, abychom si xenofobně drželi váčky s penězi, když se o nás v tramvaji opře únavou z tvrdé práce zmožený příslušník zmíněného etnika? Máme býti snad tak malí a opovrženíhodní, že z toho až nebudeme tolerovat sympatické odlišnosti romského přístupu k životu? Vždyť tak rádi tančí, zpívají, vesele si z plna hrdla vyjasňují aspekty rozdělení rodinných rolí a statusů a konzumují při tom všem nápoje zatížené vysokou daní z přidané hodnoty, a to v touze zachránit skomírající hospodářství. A činí-li tak po celé roky přímo nám nad hlavou, známe je tak dobře, jako bychom již sami patřili mezi ně, vyvolené. Pryč s výrazy cigán a cikán, morgoš, vargoš, nefachčenko či kofola, cikorka nebo černomor. ---- Herecké výkony střídavě oblačné, napáplé Magneto vážně nevypadá jako vrah z přesvědčení. Ovšem za odvahu býti nekorektně pravdiví a aktuální jim dávám za čtyři, Bastardům. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

S filmem nemám problém, bez zvláštních očekávání to celkem uteklo. Snad jen tu neustále střídající se kombinaci vážného sociálního dramatu s ryze komickými scénami, které má na svědomí převážně monolit Magnusek, nevidím jako nejštastnější. Buď drsná odplata, ponuré ghettostory, nebo komedie, ale všechno najednou se nemá rádo. Jinak fandím autorovi, že se pustili do tématu, které má v našich luzích minimální zastoupení. A pomovi příště prosím napsat aspoň jednu repliku! Alternativa: Kobova garáž. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se mám vyjádřit k tak ubohému filmu? To je samá píča, kunda, děvka, čurák......Vyjádřím se asi tak, jako snad každý, kdo viděl tenhle film a také si nebudu vidět do pusy. To že jsou negři (negr není urážka. Je to výraz pro jednotlivce dané rasy. O inteligenta se určitě nejedná a o tom jsme se mohli přesvědčit sami) dementní, to snad víme všichni. Ale to, že se bílé děti chovají ještě hůře jak oni sami, to je smutné. Nad tím by se měli tvůrci snímku zamyslet. Co tím chtěli říct? Že je zde problém, který je třeba řešit? Možná. Ale spíše než natáčet takové blbosti, na které z 99% půjdou při premiérách v kinech jen ti samí co ve filmu hráli a budou se těm kundám a píčám připitoměle smát, by bylo lepší problém těchto parazitů řešit. A myslete si co chcete. Pozitivního nemá film vůbec nic...... Snad je to, že skončil. Kdyby existoval bůh, tak by nikdy nedopustil, aby někdo takovou kravinu natočil. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, já vím, že na některá témata je třeba upozorňovat, a že to, do něhož prstem šťourají Bastardi, patří k těm nejpopulárnějším... Ale hergot, proč musel vzniknout tak superblbý film? I ta růžová ordinace (v níž, jaká náhoda, účinkuje velká část zde viděné herecké chásky) vypadá víc filmověji než tahle zrůdnost. Herci i "herci" buď nehrají nebo přehrávají, scénář si někdo patrně vymyslel během desetiminutové přestávky... A tak bych mohl pokračovat dál a dál. Mám rád skupinu Krucipüsk, a tak mě k Bastardům přilákala hlavně účast jejího (rovněž totálně nehrajícího) frontmana Tomáše Hajíčka. Teď bych ale nejraději zapomněl, že tam byl. Tu jeho jednu pořádnou píseň, která ve filmu zazní, jsem si měl raději pouštět jen z CD. Humus, přátelé. Jo a hraje v tom i naše POMO. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (21)

  • Čtvrt roku po premiéře filmu Kristýna Leichtová sdělila médiím, že byla ve dvanácti letech znásilněna. (Fenk)
  • Patrik "Rytmus" Vrbovský požadoval za svou 3minutovou roli 20 000 eur, což představovalo přibližně 500 000 Kč. (sarkas21)
  • Postava mafiána Dostála (Jan Šťastný) je inspirována skutečnou osobou. Reálný gauner poté přišel na premiéru a došlo mu, že postava Dostála je inspirována jím, že tvůrci popisují jeho reálné jednání, včetně vydírání a vyhrožování. (rublik05)

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno