Reklama

Reklama

Skupina mladých vykradačů hrobů pod jedním hrobem objeví starou kryptu a v ní, kromě hromady zlata, i několik starých mrtvol. Když jedné z nich vytáhnou z těla zaseknutou sekeru, někdejší satanista chystající se přivést na svět satanova potomka obživne a začne masakrovat, na co přijde. (eraserhead666)

Recenze (27)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mexický slasher s brutálním zombie satanášem v hlavní úloze. Film je na jednu stranu suprově atmosférický (hřbitov, podzemní chodby, kostry, pavučiny, exteriéry nočního městečka, kostel, krypta), na druhou stranu tuze osmdesátkově debilní. Takže vlastně představuje takové prapodivné spojení toho, co na žánru miluju, s tím, co na žánru nesnáším. Výsledkem je tříhvězdičkové hodnocení, ale spokojenost převládá. Svižná, ukřičená, atmosférická zábava. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Slasher s oživlým satanistou, který s obří sekerou nejen že loví kohokoliv, kdo mu vleze do cesty, ale navíc hledá vhodnou děvu, aby s ní mohl splodit malého Satánka. Spíš osmdesátková záležiost se vším dobrým i špatným, co k tomu patří. překvapilo celkem kvalitní gore a potěšilo, že ho bylo dostatek. Líbila se i atmosféra ať už lesa, hřbitovu, nebo podzemí. Co mi film hodně kazilo bylo ječení. Občas to vypadalo jak soutěž v křiku, řvaní, kvičení a pištění. I tak se ale jedná o příjemnou jednohubku. 60% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nadpřirozený slasher z Mexika! Takový terno to zase není, ale přece jen, vzhledem k zemi původu a dobrýmu záporákovi mě celkem potěšil. Díky partě mladých vykradačů hrobů zmrtvýchvstane bývalý pánbíčkář, který sešel z cesty a snažil se zplodit Satanova syna. Antikrist ale nevyšel, namísto toho to schytal sekerou. No tak teď je zpátky - jako záhrobní hnusák s kápí vraždí na co přijde a hledá pannu, se kterou by dokonal, co tenkrát tak svědomitě započal. / Zápletka pěkná. Gore efekty v pohodě, výsledný dojem nezmrví. Jsou tu dvě zapamatováníhodnější vraždy: zarvání hlavy do vrat a ruka z kluka. Trochu ale vadí taková nějaká roztěkanost, umrlec se vždycky někde zjeví (ať už v lese, doma v hrobce nebo v kostele), ale pořádný náběh na to chybí. Atmosféra tak mohla nabrat na síle. Celkově ale, zvlášť pro lidi se slabostí pro vyvražďovačky, je tohle jasný tip. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle lehce nadpřirozenému slasheru říct... Já mám tyhle kousky prostě velmi rád... Nijak složitý příběh (je oživen středověký satanista, který pěkně nasraným způsobem likviduje vše, co mu stojí v cestě ve zplození satanova potomka), vcelku nápadité a hlavně brutální vraždy (gore je perfektní, tak trochu jsem zavzpomínal na Saviniho), slušná hudba a pěkné prostředí... Jediné co klasicky nasere, jsou neskutečně uječené ženské postavy, kterým bych i já s chutí zatnul sekeru do ksichtu... Ale pokud tohle divák překousne, čeká ho parádně krvavá jízda... A to se počítá... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ladrones de tumbas je pro mě nečekaným hororovým překvapením. Hřbitov, kobky, pavučiny, svíčky, znovuobživlej satanáš co se umí pěkně ohánět sekerou(povedená je i maska samotnýho "sekerníka"), uječený děvečky a pořádná porce gore. Nemám nejmenší důvod abych si stěžoval. Tenhle horor made in Mexico to má u mě za silný 4hvězdy. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama