Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Alex přichází na kolej, kde má strávit příštích několik let svého života. Dojde ale k malému nedorozumění. Školní počítač považuje díky jejímu jménu Alex za muže a přidělí jí společný pokoj se dvěma studenty. Počítač se nikdy nemýlí a Alex je proti jeho rozhodnutí bezmocná. Smíří se se svým osudem a zakrátko začnou mezi třemi spolubydlícími vznikat složité vztahy. Stuart totiž touží po Alex, Alex touží po Eddym a Eddy... Eddy si zatím není jistý, jaká je vlastně jeho sexuální orientace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

klichem 

všechny recenze uživatele

Som absolutne nadsena a uchvatena!!! Poznate ten pocit ked unudene prepinate kanaly na TV a narazite na prvy pohlad nie velmi pritazlivy film, no po 10 minutach sa od neho nemozete odtrhnut a nechapete preco sa ku vam tento film skor nedostal?! Ak ano tak presne viete ako som sa citila ked som videla tento film. Je tak nadherne otvoreny novym veciam, laske, sexu, skutocnemu priatelstvu a hlavne je o dokonalom porozumeni troch ludi, ze si len v duchu prajete aby ste niekedy v zivote zazili aspon okamih z toho co sa odohravalo v tomto filme. Skutocny filmovy zazitok s dokonalymi emociami, skvelymi hereckymi (100% uveritelnymi) vykonmi a neskutocne sviezim scenarom. Vobec si neuvedomite ze ide o film z 94-teho, myslim ze je tak nadcasovy ze bude rovnako uzasny aj o 10 rokov. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nadprůměrná komedie, která má co nabídnout, která dokáže pobavit, ale i zaujmout, a u které jsem se ani chvilku nenudil. Jedná se o dobře natočenou komedii ze života dvou vysokoškoláků a jedné vysokoškolačky, kteří bydlí na koleji a mezi kterými je velice zvláštní vztah. Kvalitní komedie, kde nejsou k vidění žádné scénky s výkaly, kde není slyšet příliš sprostých slov, kde je vše kultivované, a přitom se člověk u toho pobaví a odreaguje. To je komedie, která má co nabídnout. Co se týče sexu, tak ten je zde několikrát k vidění, ale vše to tak nějak automaticky zapadá do děje a v kontextu dějové linie to vyznívá neuvěřitelně přirozeně. Já byl rozhodně velmi příjemně překvapen a kéž by takovýchto inteligentních komedií z prostředí mladých lidí bylo víc. Herci ve svých rolích naprosto přesvědčili a i díky jejich zásluze to byl zajímavý snímek. Je to za čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Jen se podívejte, co dokáže žena. Někdo miluji ji, ona miluje někoho jiného. Až nečekané, v co to dokáže vyústit. Pěkný film o sexu bez sexu. Pro mě jasných 5*. Jen si zkuste vzpomenout, kdy bylo natočeno něco podobného. Trojúhelník lásky, kde jde jen o sex, ale vše je natočeno tak výborně, až kultivovaně. ()

Chasida 

všechny recenze uživatele

I'm dancing barefoot... V daném žánru a podskupině filmů jeden z nejlepších a svých způsobem zároveň nejvtipnějších a nejlépe podaných kousků. Každá z hlavních postav v podstatě hledala kombinaci dvou zbývajících. Navíc se zde objevuje klasický kruh, kde každý toužebně hledí na člověka před sebou a nikdo nedojde naplnění. A nakonec do toho promluvil šampónový Ježíš! (75%) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že mě tahle švédská trojka tak překvapí. Ze začátku je z filmu okamžitě cejtit devadesátkovej feeling. Dvě hlavní postavy jsou parádní. Jeden by opíchal i židli u nohy a druhej je zase poctivej intošek. K ním se přichomejtne kočička, která je sakra nažhavená. Na rozjezd hodně slušný kombo a legrace vysloveně mimořádná. Později ale film začne bejt vážnější a téma sex se tu projeví vysloveně na plno. No a i když nejsem fanoušek podobných scén, tak tady se to snést kupodivu i dalo. Pořád to totiž mělo takovou tu pohodářskou atmosféru vysokoškolského intru, díky které jsem se do filmu vlastně zakoukal. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo si ve filmu zahrál Andrew Fleming. Ztvárnil postavu, která na začátku filmu křičí z okna koleje. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama