Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucia žije vo vzťahu so starším, bohatým, ale najmä ženatým mužom. Má od neho všetko, čo potrebuje: luxusný byt, peniaze i jeho pozornosť. Všetko, okrem verejného priznania ich vzťahu. Lucii tento vydržiavaný spôsob života vyhovuje do chvíle, kým sa nezoznámi s mladíkom, ktorý je šoférom jej vplyvného milenca. (STV)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvety a Lucia je dokonalost sama, ke které se vracím pravidelně a nikdy jí nemám dost. Dokonalá variace na Dámu s kaméliemi s hereckým koncertem Kanócz, Hilmerové, Kňažka a Geišberga. Koleníka jsem si také pochutnala... Dokonale vyvážené, skvěle atmosférické a mrazivé melodrama. Dokonce se mi líbí víc, než stejné téma v interpretaci Grety Garbo (1936) a je srovnatelné s první verzí Garbo (1927). ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kňažko ako big boss, ktorý môže všetko, teda takmer všetko, a Zuzana Kanócz ako milenka, ktorá rozohráva hru na dve strany. Len mladý Geišberg mi tam akosi nesedel a vždy mi jeho zjav evokuje reklamu na banku. S týmto dielom série inak veľká spokojnosť, má to vyvrcholenie aj záver s trochou hrania na city. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby nebylo posledních deset minut dám i pět hvězd. Story o mlence bohatého starého borce rozjede akci s jejím přiděleným řidičem. Skvělý herecký koncert Kanócz, Geišberk, Kňažko, výborné dialogy a celkově to působilo svěže a sexy... dokud nepřišel očekávaný závěr. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré herecké výkony a i přes notoricky známé téma Dáma s kaméliemi mi (stejně jako více divákům - dle komentářů) pokazil celkový dojem z filmu jeho závěr. Jinak to mělo spád, děj nenudil, ale dvě věci bych tomuto příběhu přece vytkla: 1) jednání hlavní hrdinky hrozí nedobrým příkladem, dokonce snad návodem (i když na druhé straně to možná bylo myšleno jako odstrašující příklad) 2) Jednání zejména Lucie (ale nejen jí) bylo místy hodně nevěrohodné a nelogické ()

Reklama

Reklama