foto

Monika Hilmerová

  • nar. 7.10.1974 (45 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Slovenská herečka narozená roku 1974. Po vystudování FiF UK v Bratislavě, oboru andragogika, a VŠMU tamtéž přijala angažmá v Radošínském naivním divadle, později v činohře Slovenského národního divadla v Bratislavě, odkud odešla letos v lednu. Filmoví diváci ji mohli vidět ve snímcích O sláve a tráve, Prameň života, Oběti a vrazi či ve snímku Bloodlines.

Zdroj: presskit k filmu Bathory

Herecká filmografie

Filmy

2017 DOGG
2015 Spievankovo 5: O povolaniach
2013 Kandidát
2008 Bathory
Devatenáct klavírů (TV film)
Svatba na bitevním poli
2007 Cudzia žena a muž pod posteľou (divadelní záznam)
Rozhovor s nepřítelem
2006 Veľké šťastie
2004 Frankenstein (TV film)
2003 51 kHz (studentský film)
Bloodlines
2002 Brucio nel vento
2001 Vohnice a Kiliján (TV film)
Voľnomyšlienkár (TV film)
Vzpoura (TV film)
2000 Der Lebensborn - Pramen života
Oběti a vrazi
Tata (divadelní záznam)
1999 Prstene pre dámu (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
Kovladov dar (TV film)
Svetlo (TV film)
1997 V zajatí lásky (TV film)
1996 Matúš (TV film)
Modrá ruža (TV film)
Čierna ovca (TV film)
Ženský vtip (TV film)
1995 Chichôtka (TV film)
Dobrá správa (TV film)
Zuzka Turanová (TV film)
1994 Štedrý divadelný večer (divadelní záznam)
1993 Výlety v pamäti (TV film)
1991 Anorexia mentalis (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
1989 Omyly tradičnej morálky (TV film)
1984 O sláve a tráve

TV seriály

2019 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (12)
Oteckovia (TV seriál)
Episode 70 (S03E70)
Episode 69 (S03E69)
Episode 68 (S03E68)
další epizody (175)
2018 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (10)
Oteckovia (TV seriál)
Episode 69 (S02E69)
Episode 68 (S02E68)
Episode 67 (S02E67)
další epizody (148)
Horná Dolná (TV seriál)
Kakaovník (S08E06)
Milionárka (S08E05)
2016 Atletiko Cvernofka (TV seriál)
Zápas storočia (E12)
Svadba (E11)
Zámena otcov (E10)
další epizody (12)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Světla pasáže (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
Trautmann (TV seriál)

Dokumentární

2013 Film o filme: Kandidát
2000 Film o filmu: Oběti a vrazi (TV film)

Host

TV pořady

2017 Trochu inak s Adelou (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2016 Deň otvorených dverí 2016 (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2009 Partička (TV pořad)
1998 Všetci sú za dverami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(43)