Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Nezvratný osud podíval podruhé do zrcadla a uviděl tam Bloody Mary. Po stávce patrně žraly děti nějakého zneuznaného scénáristy omítku na hliněné podlaze a tak ze zoufalství stiskl to tlačítko s kosočtvercem na osvědčené hollywoodské kopírce. V rámci snižovaní nákladů obsadili do hlavní role nějakého slizkého narkomana, který tu hodinu a půl v mrákotách prochodil pouze za piko a zbytek peněz asi padl na tu dvacet minut sprchující se kikinu s kulantním tělem, které to však paradoxně více slušelo bez hlavy. Takže nic nového pod sluncem! Každou čtvrthodinu bizarní zmrd, pardon, chtěl jsem říct smrt, a závěr překvapivý jako výron v laciném pornu. ()

Rendiss 

všechny recenze uživatele

To si opravdu dělá někdo legraci. Fakt pitomost! První díl s Kieferem Sutherlandem nám stačil, tam našli problém a vyřešili ho! Ale tohle? Co to obsazení? No hrůza! Trapná mrtvola v zrcadle, toho jsem se snad měl leknout? Prosím vás, příště se do takových blbostí nevrhejte. Dvakrát piš, jednou toč! ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem zmiňovala v komentáři k jedničce, zrcadla ve mně vždy vzbuzovala nepříjemný pocit. To ovšem na faktu, že se ve druhých "Zrcadlech" vytrácí i ta trocha mysterióznosti, nic nemění. Scénář nestojí za nic (nemohla si za to náhodou částečně sama?!?), Nick Stahl působí překvapivě nevýrazně, a i když to bylo uděláno dobře, odtrhávající se čelist byla přeci jen efektivnější než střeva vylézající z dutiny břišní.;-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jihokorejského originálu a Ajově Zrcadlech, jsem se rozhodl svou pozornost věnovat i tomuto „volnému pokračovaní“, kterému se příliš divácké přízně nedostalo. Oprávněně? Asi jo, přitom si však myslím, že tento film Victora Garcíi není vyloženě špatný. V konfrontaci se svými předchůdci však tahal za kratší konec, to je jasné. Nejvíce mu ublížilo to, že se každý těšil na nějakou návaznost s tím, co se odehrálo právě v Zrcadlech, což se však nestalo. Scénárista jen okopíroval práce svých předchůdců, od každého si něco vypůjčil a mohlo se vesele natáčet. Jediným štěstím bylo, že do režisérského křesla usedl právě García, který z toho mála dokázal v rámci možností vyždímat alespoň trochu konzumovatelné podívané. Atmosféra tu však nebyla tak našlapaná jako v Mirrors, což bylo jedna z negativ, které tato dvojka byla. Naštěstí se tu objevilo několik slušně zpracovaných mord scén, čímž to alespoň trochu kompenzoval. Ony celkově ty speciální efekty nebyli zas až tak hrozné, jak někteří tvrdí. Já s nimi byl vcelku spokojený. O dost horší už to bylo s hereckým obsazením a hlavně s výběrem hlavního hrdiny. Nick Stahl není špatný herec, ale Kiefer Sutherland byl minimálně o dvě třídy lepší. To už by se spíše dalo polemizovat a srovnávat spíše s asijským originálem, který měl taky pár slabin. Nejen co se herců týče, ale i několika zbytečných / slabých pasáží a nudných dialogů. Mirrors 2 tak díru do světa neudělaly a už ani nikdy neudělají, ale nesouhlasím s tím, že by šlo o vyloženě špatný film. Viděl jsem už mnohem horší kousky, navíc se mi některé okamžiky docela dost líbili. Takže když zavřu obě oči a nebudu se dívat do zrcadla, tak tomu šoupnu průměrné ohodnocení a budu doufat, že neskončím podřezaný nějakým střepem…50% ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavý (a zbytečný) recyklát výtečné jedničky, který se v druhé půli přehoupne v (jak jinak - nepovedenou) variaci Ozvěny mrtvých. Odpustil bych ty úděsný triky (přeci jen bylo to Béčko), odpustil bych mizernou režii i scénář (přeci jen bylo to Béčko), ale neodpustím Zrcadlům 2, že ze svých fanoušků dělají totální blbce (ať už nechtěně a nebo - což je horší - záměrně)! Aspoň, že to rychle uteklo (cca 75min / bez titulků) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama