Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Úkážkový príklad béčkového pokračovania áčkového filmu. Prvé Zrkadlá považujem za jeden z mála naozaj fajn hororov, zato dvojka je hneď od počiatku bezradná ako jehovista čo práve zistil že koniec sveta sa odkladá na neurčito. Hrdina s povinnou traumou opäť raz vidí mŕtvych ľudí a tí sú potom zabíjaní svojim masochistickým odrazom v zrkadle. Nič než rutina, absencia nápadov a letargická rezignácia na nejaké tajomno. Jediné na čo sa tvorcovia zmohnú je hneď skraja natrieskať rýchlo za sebou pár vrážd kde ukážu sprchujúce sa namydlené kozy s odrezanou hlavou či gurmánsky vyliezajúce črevá. No fajn, hnusná brutalita nikdy nič nepokazí, aj keď sa len snaží zamaskovať neexistenciu nosnej myšlienky. Potiaľ v podstate fajn video béčko, ľudia umierajú a nevyspatý hrdina ako bývalý feťák nevie či sa mu nerozleptáva príčetnosť. Celé to potom začne tragicky dostávať na riť s blížiacou sa pointou, ktorá to celé odjebe niekam k televíznej duchárskej detektívke a hrdinovia sa začnú naháňať s dákym slintošom. Odmietam už uveriť že niečo také napísal živý človek a dokonca za to zobral peniaze. Ak áno mal by sa obesiť ako Judáš za svojich tridsať strieborných. To vážne nedokáže žiadny z tých scenáristických jebov prísť s čímkoľvek iným ako záhrobnou pomstou sprznenej ženy?! Skôr si myslím že tie filmové štúdiá majú nejaký spoločný textový editor ktorý automaticky chrlí scenáre pozliepané z rôznych úryvkov nájdených na internete. Hororový žáner je v rozklade už dávno a vďaka podobne bezrízorným podvraťáckym chujovnám už z neho odpadávajú posledné kusy mäsa. Mor ho, Cthulhu na Vás! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2008 natočil režisér Alexandre Aja snímok "Zrkadlá". Je to americký remake kórejského filmu "Geoul sokeuro". Zdal sa mi to byť celkom podarený duchársky horror. Takže som si pustil i "Zrkadlá 2". Réžie sa ujal omnoho menej skúsený Víctor García. Natočil však obstojné pokračovanie. Max spôsobí autonehodu pri ktorej zahynie jeho snúbenka. Trápia ho výčitky svedomia. Po čase nastúpi do luxusného obchodu s umením ako nočný strážnik. Tam začne v zrkadlách vídať prízraky mŕtvych ľudí. *** ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější scénář, který jsem snad v životě nezažil. Průhlednost věcí příštích, nelogické chování, naprosto, ale naprosto chudý killovačky, vyjma sprchy, nevyvážené schéma filmu /první část vykosovací, druhá pátrací/.....na tomhle filmu je prostě špatně téméř vše včetně toho, že první díl to naprosto popírá. Tedy alespoň legendu o zrcadlech. Suma sumárum je to zábava pro náctiletý a pitomce navalného intelektu. Ten jeden shuriken dávám za jakous takous atmosféru, která na mě tu a tam dýchla. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to nemá ani zdaleka, možná proto, že je to také o něčem dost jiném. Nicméně 47% je hodně málo. Účel - strach a napětí to docela splňuje.Kvalita jednotlivých scén je taky dost slušná, celek se bohužel trochu kazí a to nejen zoufalým hereckým výkonem Emmanuelle Vaugier. Nicméně minimálně 3* by si to mělo zasloužit. Tak zase pro jednou, běžný komentář :-). ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jak ohodnotit? Scény se zrcadly byly vypracované a líbily se mi víc než v jedničce, ale příběh šel dost mimo a v součtu se nedostával výraznější dojem. Konec byl jedno velký zklamání, i když náběh film měl a závěr se prostě nepovedl. Herecké obsazení svědčí, že se jedná o béčkové zfilmování a v hlavním podání nejhoršího herce nudil snad úplně nejvíc. Ale za drsné zrcadlové scény by hodnocení mohlo malinko nadnést nepůsobivý zbytek. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama