Reklama

Reklama

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie

Obsahy(1)

První oficiální film z universa Warhammer 40k pojednává o mladém Proteovi, který se chystá na svou první misi, coby člen věhlasné kapituly Hvězdné pěchoty, Ultramaríny. Se svou jednotkou přistávají na planetě Mithron, aby zkontrolovali Imperiální svatyni, odkud se jim místo celé posádky hlásí pouze nouzový signál majáku. Brzy po přistání zjišťují, že jejich podezření bylo opodstatněné a opravdu mají co dočinění se zhoubnými silami Chaosu... (Crowen)

(více)

Recenze (126)

teutates 

všechny recenze uživatele

Križiacke výpravy ďalekej budúcnosti, kde svet ako ho poznáme dnes už neexistuje. Na Zemi vládne cisár a to naj. čo máme sú Ultramarines... bojové komando, ktoré nepozná strach a v mene cisára sa vrhá do spárov nepriateľa... ehm, ehem Kráľovstvo nebeske ma vzalo o čosi viac a rozhodne mi celkový dojem nekazila "animácia", neviem či sa to dnes vôbec tak dá v tomto prípade nazvať... 5/10. 2x bojový otčenáš, 1x šaman Ultramarines - rozpozná neposedné zlo no a domnienka cisárovej zvrchovanej moci chrániť svoje ovečky ďaleko svetelných rokov od domova... uúu exciting ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Velice dobré. I když se z toho určitě dalo vymáčknout mnohem více, nejsem vůbec zklamaný. To je totiž přesně to, o čem mluvím pokaždé, když dokoukám nějaký animák - co takhle zkusit něco dospělého a ne jen stupidní komedie? A hele, vedle psycho Koralíny je tu i válečný Warhammer! Animace je místy trochu nedokonalá, ale to překvapivě filmu neubírá na kvalitě. Už od začátku jsem byl jaksepatří nervózní z liduprázdné planety, což připisuji velice zdařile vykreslené temné atmosféře. Co mně mrzí, to je relativně malé zabřednutí do W40K světa. Já o něm nevím téměř nic, a tak jsem čekal nějaké vysvětlující scény, ale marně. Do budoucna bych si přál pořádnou Warhammer řežbu, která by byla alespoň tak dynamická, jako hra. Obří tanky s šesti děly, Okrkové v Killa Kanech, Defileři od Chaosu...jo, to bych si nechal tuze líbit. Doufám, že se něco podobného tomuto filmu ještě ukáže na světle světa. :) ()

Reklama

Tamten 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem očekával pouze brutální jatka s trochou atmosféry warhammeru. A byl jsem velmi mile překvapen, co všechno se do tohoto relativně krátkého filmu vešlo. Ano, byla tam jatka, ale zdaleka ne tak rozsáhlá, jak jsem očekával. Naopak atmosféry tam bylo požehnaně, obvzláště začátek výsadku na planetu je skvělý kus, který pěkně napne nervy. A navíc lze film brát i jako pěkné seznámení se světem warhammeru pro ty, kteří s ním dříve nepřišli do kontaktu. ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Atmosférou hutný animák, ktorý mohol mať ešte väčšie grády keby mal trochu lepšie vizuálne spracovanie. Keďže som mal pocit, že práve z tejto dominanty akou je atmosféra chcel film ťažiť (keďže warhammer má skvelý svet). Byť lepšieho spracovania, bolo by to ešte lepšie,. V podstate som dostal čo som čakal a dokonca aj o niečo viac. Príjemne vykreslenie sveta warhammeru. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Mám ráda tento druh animovaných filmů, ale asi díky neznalosti PC předlohy jsem až tak nadšená nebyla. Čekala jsem jestli příjde i kouzelník (císař - Caesar) a nic. Děj opravdu nenáročný a postavy vojáků vypadaly jakoby se klucí narodili v obří zkumavce. Myslím, že by autory nezabilo, kdyby hodili intro pro nás nezasvěcené ignoranty. Určitě bychom si film více užili. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Autorem scénáře je spisovatel Dan Abnett, který napsal více než 25 románů ze světa Warhammer a Warhammer 40 000. Příběh ve filmu je ale originální a není adaptací žádné z knih z tohoto prostředí. Naopak po premiéře snímku byla vydána kniha, která události ve filmu zachycuje. (.Zmolda.)

Reklama

Reklama