Reklama

Reklama

Arakain: Gambrinus live!

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 1999, 70 min

Hrají:

Aleš Brichta

Obsahy(1)

Unikátní záznam koncertu legendy českého heavy metalu - rockové skupiny Arakain z brněnské haly Vodová. Koncert nabízí průřez historií skupiny ARAKAIN, včetně novinky z alba FARAO. To vše doplňují rozhovory s jednotlivými členy skupiny. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

topi80 

všechny recenze uživatele

Opravdové best of. Oproti pozdějšímu zpackanému načančanému Edenu je tady naprosto pohlcující metalová atmosféra a výběr skladeb, který je asi opravdu tím nejlepším, co kdy Arakain mohl nabídnout. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Možná, že jsem si videozáznam z koncertu neužil tolik právě proto, že (tehdy ještě) kazetu z tohoto koncertu mám nespočetněkrát ohranou. Zároveň ale díky tomu mám i po těch letech stále v srdci nejblíž skladby jako Hlas krve, Gladiátor, Proč, Amadeus či Promiňte slečno. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Skvělej koncert bohužel znehodnocenej, jak už tu zaznělo, rozhovorama s členy, který jsou zamontovaný přímo do písniček a taky pokud mě paměť nešálí, tak tam oproti cédéčku, který znám téměř nazpaměť, chybí několik písniček. Jinak ale samozřejmě srdcovka. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Koncert vyšel pouze na VHS a nevýhoda je, že některé písně jsou smíchány s rozhovory členů kapely, tzn že hraje song a v tom ho přeruší rozhovor, takže pár písní je takto narušeno a prakticky znehodnoceno. Ale jinak suprovej koncert s Alešem Brichtou. Bonus na této videokazetě je song Půl století sestříhán jako klip z live vystoupení v Lucerně, avšak s originálním studiovým zvukem CD, nikoliv živým koncertním. Koncert se odehrál v Brně v hale Vodová. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Suprový koncert, dobre natočený, veľmi energický, výborná atmosféra, Aleš Brichta asi vo vrcholovej forme... Jediné mínus je krátka dĺžka a absencia kvalitnejšej digitálnej verzie, než je 700 MB rip z VHS ktorý som pozeral. ()

Reklama

Reklama