Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Největší problém je (jak tomu u béčkových thrillerů bývá) v naprosto nelogickém chování postav. Jinak herci, režie a vše ostatní funguje celkem fajn, ale kdyby se všichni chovali normálně a film skončil po deseti minutách, tak by to zřejmě taky za moc nestálo. Poslední ranou z milosti byl naprosto příšerný závěr. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Bylo by to na víc..ale zase to co mi nejvíc vadí a to nelogičtnosti. SPOILER!!! :Každý například ví jak funguje to čidlo co spouští vodu..stačilo by na to hodit botu..rozbít tu skleněnou pojistku, ne tam jak idiot půl hodiny zapalovat oheň. A to že to na něj "rádoby" hodil?..policie by při troše vyšetřování musela do jednoho dne přijít na to jak se to odehrálo. Škoda prostě závěru který zkazil jinak docela dost dobrý film. ()

Reklama

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Traja ľudia uväznený v bankomatovej búdke. Vonku na nich číha neznámi muž, ktorý má dopredu naplánované čo sa bude diať. Film sa mi veľmi páčil už len kvôli stiesnenej atmosfére. Priebeh bol slušný. Na konci bolo pekné rozuzlenie ako inteligentný vrah dokáže alebo respektíve nedokáže zahladiť stopy. Veľmi dobré 72% ()

Caminzind odpad!

všechny recenze uživatele

Zručné zpracování jednoho z nejhloupějších horrorových scénářů všech dob. Mělo se to jmenovat Tři trosečníci v budce. Ještě mě k tomu napadá to populární přirovnání o hovně a biči. Ale to bude asi tak vsjo. Prostě tupost, co hvězd se dotýká. Tupost, která mě uráží. A uráží mě společnost těch, kteří tomu shovívavě mázli více než dvě hvězdy. Jste hloupí nebo co?! ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Mě to teda moc nebavilo, a to hlavně proto, že mi celý ten film přišel strašně předvidatelný a neoriginální. Ani samotné trio uvězněné v budce s bankomatem mi nebylo nijak sympatické, pač se mi zdálo, že se chovají tak nějak připosraně. Já teda nechci hrát machry a možná bych se v dané situaci zachoval stejně, ale tak ten chlápek byl sice velký a silný, ale oni byli přece TŘI! Tak kdyby se na něj vrhli všichni najednou, tak je přece všechny naráz nepřepere, to mi nevykládejte. A i kdyby, tak se mohli každý rozběhnout jiným směrem a všechny by pronásledovat nemohl, ne? Ale o čem by ten film pak byl, že? No tak dobrá tedy. Film mě místy docela nudil, pač časem došlo na obligátní ponorkovou nemoc, kdy si všichni zúčastnění vyříkali, čí to je vlastně chyba. Kromě žvanění se tam v zásadě toto tolik nestalo a kam se bude děj ubírat, jsem uhodl prakticky okamžitě a to včetně toho, jak to celé dopadne (ano, přesně takový konec jsem čekal). Takže co? Takže nic. Tohle je prostě jen další (pod)průměrný filmík, na který se dozajista brzy zapomene. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama