Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, že to bolo pekný zážitok, sledovať túto snímku. Asi každý hororový priaznivec chce mať tie úvodné kecy rýchlo za sebou a netrpezlivo sa vyhliada maniak, ktorého imidž je tak nejako štandardný, videný už aj v iných hororoch, ale uveriteľný a pôsobivo umocnený tým, že nevieme, kto sa v kapucni a teplej zimnej bunde skrýva. Po nevyhnutnom zoznámení sa s hlavnými postavami príbehu sa rozbieha atmosféra strachu, beznádeje a psychologickej drámy. Film má od desiatej minúty spád a nepoľavujúce napätie, maniak je pomerne vynaliezavý a nie je to žiadny táraj a jeho motivácia je na zamyslenie a je zároveň originálna. Dobre natočené, dobré herecké výkony, sympatickí herci. Snímok je tu veľmi podhodnotený. ()

Reklama

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Bylo by to na víc..ale zase to co mi nejvíc vadí a to nelogičtnosti. SPOILER!!! :Každý například ví jak funguje to čidlo co spouští vodu..stačilo by na to hodit botu..rozbít tu skleněnou pojistku, ne tam jak idiot půl hodiny zapalovat oheň. A to že to na něj "rádoby" hodil?..policie by při troše vyšetřování musela do jednoho dne přijít na to jak se to odehrálo. Škoda prostě závěru který zkazil jinak docela dost dobrý film. ()

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Traja ľudia uväznený v bankomatovej búdke. Vonku na nich číha neznámi muž, ktorý má dopredu naplánované čo sa bude diať. Film sa mi veľmi páčil už len kvôli stiesnenej atmosfére. Priebeh bol slušný. Na konci bolo pekné rozuzlenie ako inteligentný vrah dokáže alebo respektíve nedokáže zahladiť stopy. Veľmi dobré 72% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Končí firemní večírek, a trojice kolegů míří domů. Po cestě dostanou chuť na pizzu, ale jelikož nikdo z nich zrovna nemá cash, zastaví se u jednoho bankomatu. K bankomatu, uzavřeného v prosklené budce, se dostanou díky bankovní kartě jednodušše, ale v cestě ven jim zabrání šílený chlapík v kabátu s kapucí. O tom že je šílený není žádných pochyb, když jen tak zavraždí okoljdoucího muže venčícího psa.... Tento film získá kladné body určitě svým originálním námětem - ještě štěstí že u nás jsou bankomaty více méně otevřené okolí, po tomto filmu bych do nějaké takové budky asi nelez. Ale tím bohužel výčet kladných vlastností film končí, a začínají ty záporné. Tak za prvé - absolutně nesympatičtí herci. Nejsympatičtější ze všech byl asi ten chlapík s kapucou, a to hlavně proto že za celý film nepromluvil ani slovo, a musím říct, že chvilkama jsem mu i fandil, když jsem viděl jak je ústřední trojice debilní. A za druhé - logika. V době kdy téměř každý (američan) posílá na twitter nebo fejsbuk že se ráno vzbudil, tak nikdo z trojice nemá mobil? Hm. Nenapadne je vyběhnout z budky a každý utíkat jiným směrem, nebo se vyplížit, když je chlapík zaneprázdněn jinou prací? Hm. Zapalovač, kterým mohou přivolat pomoc, najdou asi až po hodině a čtvrt. Hm. Mrznou, ale mrtvýho chlapíka nechají komplet oblečeného. Hm. A tak dále, a tak dále. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama