Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se musel podívat, jak jsem ohodnotil Bojiště Země. Obojí je stejně hloupé na podobné téma. I když hloupé je slabé slovo. Dělají prostě z lidí blbce nebo jsou jen tvůrci tak blbí? Nejvíc zmutovaní jsou v tomhle filmu asi ti přeživší lidé - nejsou schopni ničeho k čemu je potřeba intelligence, skoro všichni jsou mladí a krásní a nabušení, neroste jim žádné ochlupení, ale zato mají skvěle designované oblečení. Nemohl jsem od toho filmu odtrhnout oči jak mě všechny ty blbosti fascinovaly... :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// PLUS: Annabelle Wallis, Sean Bean a Sam Claflin, celkem zajímavé prostředí, ucházející akce MÍNUS: největší škoda je v tom, že se z námětu dalo vykřesat mnohem víc, mohlo to mít větší rozpočet a nějaké efekty, to že je to trochu hloupé se dá odpustit, mohla tu ovšem být výraznější hudba***Celkem 50%***Ztracená budoucnosti je sice ztracená, ale čas u ní strávený není ztracený. Pokud nečekáte béčkovou podívanou, ale jen hloupý céčkový film, budete nejspíš překvapeni a možná i spokojeni. Příjemný byl nádech tajemna a ten fakt že se může zpočátku divák domnívat, že se děj odehrává v pravěku./// PS: tedy za předpokladu že nečetl oficiální text distributora nebo můj komentář :-) ()

Reklama

Avicii 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si myslel, že sleduji film o nějakých neandrtálcích, ale pak se na scéně objevili zmutované příšery a začalo se konečně něco dít! Hrstka odvážliců se vydává na nebezpečnou výprávu za záchranu svého kmene i přes veškeré potíže se jim podaří nakonec uspět a zachránit tak svůj kmen. Tento film není zas tak špatný, přesto že má tak nízké hodnocení tak se na něj dalo koukat a s rokem 2012 tento film nemá vůbec nic společného. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Rozumné a asi aj slušné by bolo nepozerať film, o ktorom už dopredu tuším, že extrazážitok mi neprinesie.Občas je to ale asi naozaj potrebné už len kvôli tomu, aby vynikli tie hodnotnejšie. /Len občas,nechápem tých, čo majú na konte desiatky odpadov, to už sú masochisti,veď isto tušia, do čoho lezú,alebo to vôbec nevideli a hodnotia/.Ja som toto dopozerala a dúfala, že dám viac bodov.Vôbec mi nevadia televízne produkcie,aj slabší dej a primitívna zápletka niekedy obstojí, ale keď príbeh nemá šťavu, nevcucne vás do seba, o hrdinov sa nebojíte a potvory sú smiešne,skrátka keď jediná emócia vo vás je ľútosť nad nevydareným dielkom, nemôžem byť spokojná. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Budoucnost lidstva není nikterak růžová. Po hrátkách s (čímsi, genetikou nebo tak něco, nějak jsem to nepostřehl) se na lidstvo snese zhouba v podobě jakési choroby, která ze živých dělá ehm... nemrtvé. Přežije jen několik kmenů, vývojově zhruba na úrovni doby kamenné, a jediné co je může ochránit před jistou smrtí je žlutý prášek (asi kari). Leč toho se zmocnil padouch jménem (to jsem taky nepostřehl, ale to je buřt), který kolem sebe vybudoval Mekku bohatství, zatímco ostatní živoří v jeskyních. Ale to si nenechá líbit mládenec Kaleb, který kromě toho, že je zabouchlý do kočky budoucího vládce kmen, taky jako jediný umí číst, a to už je v boji proti samozvanému vládci polovina úspěchu... To je tak, když si chcete pustit něco lehčího na odreagování. Třebas nějaké dobrodružné scifi. Už nízké hodnocení mne mělo varovat, ale účast Seana Beana mne jakžtakž uklidnila. A neměl jsem tomu věřit, neměl. Sean Bean je na tom už fakt zle, že se musí účastnit něčeho takového, a prachy mu to asi velké taky nepřineslo (nebo se tak alespoň tváří). Zápletka filmu by sice nebyla až tak příšerná, ale její zpracování a hlavně myšlenkové veletoče scénáristy mi chvilkama unikaly (ještě že hrdinové filmu narazili na tak hodnou diktátorovu dcerku, která jim všechno ukázala, tatíka zradila a ají žlutého prášku zapůjčila). No nic, tento film rozhodně nikomu nedoporučuji, snad jen jako instruktážní video pro hollywoodské celebrity, kam až mohou poklesnout... ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama