Reklama

Reklama

Moje super psycho úžasné šestnáctiny 2

(TV film)
  • USA My Super Psycho Sweet 16: Part 2
všechny plakáty

Obsahy(1)

Po úspěšném hororovém filmu Moje super psycho úžasné šestnáctiny muselo přijít pokračování. A příběh začíná tam, kde první část skončila. Skye jde hledat svoji matku, která ji opustila a její cesta ji zavede do klidného městečka. Skye konečně věří, že našla bezpečné útočiště, ale zdá se, že minulost ji dohnala až sem. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hezky se na to dívá, ale jinak úplně průměr. Skye se ukryje k matce, která ji kdysi opustila, sbližuje se se sestrou, ale fotr Charlie (jmenuje se tak náhodou, anebo protože dost připomíná starýho Mansona?) to nehodlá nechat jen tak být. Finišuje to kde jinde než na párty. Jednička byla zábavnější, tohle už je vyloženě light slasher pro děcka co koukaj na MTV, kde se vlastně nic moc nestane, masí se minimálně a větší prostor tu dostávají čachry ve vztazích. Ale Skye je možná nejpěknější hlavní hrdinka v historii slasheru vůbec (nenapadá mě konkurence), takže díky ní jsem to ještě v pohodě ustál. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prakticky na rovnakej úrovni s totožnými kladmi aj zápormi, a teda bez duše a chémie, no zato v udržanom štandarde hlúpoty či nijak mimoriadneho gore, ktoré by pre daný žáner malo byť prioritou. Príbeh pokračuje, nijak extra sa nevyvíja, všetky karty sú od začiatku odkryté, a tak uvidíme čo sa bude diať v “part 3”, keďže záver akoby uzavrel kruh samotnej story .. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel americký televízny film "Moje super psycho úžasné šestnástiny" (My Super Psycho Sweet 16), ktorý v roku 2009 natočil režisér Jacob Gentry. Ku tomuto horrorovému titulu som sa dostal úplnou náhodou. Nič moc som od neho nečakal, ale nakoniec sa z neho vykľubal celkom zábavný teenagerský high school slasher horror. Príjemné trojhviezdičkové prekvapenie. Preto som si povedal, že sa mrknem aj na druhý diel, ktorý bol vyprodukovaný o rok neskôr, v roku 2010. Jeho dej plynule nadväzuje na pôvodný snímok. Mladá, sympatická stredoškoláčka Skye ujde po krvavej narodeninovej párty k svojej matke, aby tam našla pokoj a bezpečný domov. Lenže jej šialený otec Charlie ju nájde aj tam, a znova rozpúta ďalšiu vlnu vražedného besnenia. *** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nějaký půlrok uběhl od doby, kdy jsem viděl první díl, který mě dokázal velice zaujmout. Jsem rád za možnost zhlédnout i pokračování, které přímo navazuje na předchozí díl. Tentokrát je ovšem v roli oslavenkyně hlavní hrdinka Skye a její tatínek, masový vrah který se s nikým a ničím nepáře, si pro ní připravil vskutku originální a velmi krvavý dárek. Kdo viděl první díl, toho zřejmě nepřekvapí, že i tentokrát se zde budou hromadit mrtvoly, a jestliže v prvním díle nás zaujala mrtvola bez těla jedoucí na kolečkových bruslích, tentokrát se můžeme těšit na živou pochodeň, která vyskočí z dortu namísto striptérky. Zkrátka typická teenage vyvražďovačka, která příliš děsivých momentů nenabízí a u které se asi nikdo bát nebude, ale která rozhodně nabízí zajímavý zážitek pro každého, kdo má chuť se na tento film podívat. V porovnání s prvním dílem mi ovšem přišlo, že vrahovi chyběl jakýkoliv motiv pro jeho vražedné řádění, měl jsem pocit, že tentokrát už zde jsou ty vraždy jenom pro efekt, bez jakéhokoliv rozumného důvodu. Ale možná už prostě jen tomu vrahovi ruplo v bedně a bylo mu jedno kdy a kde vraždí, hlavně že si může zařádit a jeho dceruška může na vlastní oči vidět, v čem je její tatínek skutečně výborný a co mu jde na jedničku. Každopádně co se týče hodnocení, tak musím oproti prvnímu dílu jednu hvězdu ubrat, přece jen mi přišlo, že už to nemá tu správnou šťávu jako první díl, takže hodnotím třema hvězdama. A jen tak pro zajímavost. Toto je teprve druhý hraný film, který se objevil na české verzi MTV a stalo se tak v úterý 19. dubna 2011. Není asi tak těžké uhodnout, že prvním hraným filmem na této stanici byl první díl filmu "Moje super psycho úžasné šestnáctiny". ()

Reklama

Reklama