foto

Debby Ryan

  • nar. 13.5.1993 (27 let)
    Huntsville, Alabama, USA

Biografie

Debby Ryan je talentovaná dívka narozena v USA roku 1993. Její první epizodní rolička přišla v televizním pořadu vysílaném pro děti BARNEY & FRIENDS. Tehdy ji bylo necelých třináct let.

Procházela dál bez povšimnutí, až přišel rok 2008. Pro Debby byl tento rok zlomový, neboť po dlouhotrvajícím konkurzu získala svou vysněnou roli Bailey Pickett v sitcomu hraném na kanálu Disney, THE SUITE LIFE ON DECK. Po boku dvojčat Sprousových, Brendy Song a dalších vydržela u seriálu až do samého konce.

Pak přicházely další nabídky, napřiklad tv snímek WHAT IF ... a 16 PŘÁNÍ ( kde nazpívala i soundtrack ) - též z produkce Disney Channel. Jak se ukázalo, Debby má svou budoucnost jistou. Cestičku vpřed si vyšlapává pomalu, ale zato jistě.

Kateřina "Kacitr" Turková

Herecká filmografie

Filmy

2021 Night Teeth
2020 Holka od koní
The Opening Act
2018 Cover Versions
Den co den
Grace
Život je večírek
2017 Rip Tide
2014 A zase ti Mupeti!
2013 Mé potrhlé já
2012 Rádio Rebel (TV film)
Zvonilka: Tajemství křídel
2011 Sladký život - Film (TV film)
2010 16 přání (TV film)
Poselství
2009 Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2008 Přesný zásah

TV seriály

2019 Nenasytná (TV seriál)
Co nejvíc sama sebou (S02E10)
Dámská bomba (S02E09)
Kráska ve vězení (S02E08)
další epizody (10)
2018 Nenasytná (TV seriál)
Únos (S01E12)
Vítězové vyhrávají. Tečka. (S01E11)
Banánová láska (S01E10)
další epizody (12)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2016 Sing It! (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the End of Watch (S02E16)
The Mystery of the Unknown Caller (S02E15)
2015 Jessie (TV seriál)
Jessie Goes to Hollywood (S04E20)
The Fear in Our Stars (S04E19)
The Ghostess with the Mostest (S04E18)
další epizody (20)
2014 Coppertop Flop Show, The (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Jessie's Aloha Holidays with Parker and Joey (S03E26)
Ride to Riches (S03E25)
There Goes the Bride (S03E24)
další epizody (19)
2013 Super doktoři (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Good Luck Jessie: New York City Christmas (S03E07)
The Rosses Get Real (S03E06)
Lizard Scales and Wrestling Tales (S03E05)
další epizody (27)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Austin & Jessie & Ally (S02E06)
Trashin' Fashion (S02E05)
101 Lizards (S02E04)
další epizody (24)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Fontána mládí (S03E08)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Christmas Story (S01E08)
Creepy Connie Comes a Callin' (S01E07)
Zuri's New Old Friend (S01E06)
další epizody (8)
Hodina duchů (TV seriál)
Wrong Number (S01E16)
Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)

Dokumentární

2013 Disney princezny: královská oslava (TV film)

Hudební videoklipy

2020 twenty one pilots - Level of Concern (hudební videoklip)
2016 The Never Ending - Santa Baby (hudební videoklip)
The Never Ending - Secondhand (Acoustic) (hudební videoklip)
2013 A Rocket To The Moon - Ever Enough (hudební videoklip)
2012 Debby Ryan - We Got the Beat (hudební videoklip)
2011 Debby Ryan - Made of Matches (hudební videoklip)
2010 Debby Ryan - A Wish Comes True Everyday! (hudební videoklip)
Debby Ryan - Deck the Halls (hudební videoklip)

Host

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2016 The Never Ending - Santa Baby (hudební videoklip)
2012 Debby Ryan - We Got the Beat (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2016 The Never Ending - Santa Baby (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(42)