Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny Bolan (Tony Schiena) je policajt pracujúci v prestrojení. Až do chvíle, keď ho krivo obvinia a pošlú do väzenia.
Tam sa ako bývalý policajt stáva terčom útokov trestancov a rovnako i sadistických dozorcov. Celému nápravnému zariadeniu šéfuje muž menom Vargas (Vinnie Jones), ktorý prostredníctvom úplatkov a vydierania ovládol dozorcov a šéfa väznice. Vargas organizuje tajné zápasy v klietke a chce, aby sa Danny bil v takomto súboji. (ywo666)

(více)

Recenze (17)

kingik 

všechny recenze uživatele

Danny Bolan býval špičkový detektiv, kterého neprávem obvinili z těžkých zločinů, včetně vraždy a poslali ho do nejtvrdšího vězení široko daleko, a sice do obávaného chicagského Blackwateru, ve kterém vládne uvězněný mafiánský boss Tony Vargas (Vinnie Jones), který má celou prohnilou věznici, včetně jejího ředitele pod palcem. Navíc, v suterénu věznice pořádá nelegální souboje vězňů v kleci, na které jsou přijímány velké sázky. Danny se tak nedobrovolně ocitne ve společnosti sadistických bachařů a drsných zločinců, které sem sám předtím posílal. A pokud bude chtít přežít, bude se muset zúčastnit soubojů, jejichž vítěz bere vše. Nudit se nebude ani chvíli, protože chlápek, který ho dostal za mříže není nikdo jiný než mafián Vargas osobně. Musím předeslat, že příběhy z vězeňského prostředí jsou pro filmaře velmi vděčné a tahle story nepobrala příliš originality. I méně zkušený divák si hravě vydedukuje, jakým směrem se film po eskortování policisty do vězení bude ubírat. Každý z vězňů ho bude chtít dostat a pomstít se mu, bachaři s ním nebudou jednat v rukavičkách, potká zde dobráckého černocha Irvinga s dredy (David Fennoy), jehož "morgenovskofrimanovský" charakter přímo bije do očí, a se kterým se skamarádí na život a na smrt poté, co mu začne dělat trenéra a tak dále. Scénář vykrádá snad všechny filmy z prostředí věznice, včetně "Vykoupení z věznice Shawshank", ale činí tak naprosto bezostyšně. Představitel nespravedlivě obviněného detektiva Tony Schione je naprosto ve zdejších končinách neznámý bývalý mistr bojových umění, není to úplné herecké dřevo a aby to nebylo málo, dělal si choreografii k fightům, které se docela povedly. I přes svoji neoriginalitu, mě film nenudil, ale nepřinesl nic tak převratného. Tohle vězeňské blues nepřekročilo brány běžného, avšak sympatického průměru. ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

To, že príbeh bude meh, to je my u takéhoto tipu filmu jasné a beriem to. Ale, že ani ten dôležitý detaila  teda akčné scény nebudú aspoň na priemery, tak akože icte viete kde. dementné strihy, niekedy máte pocit, že medzi scénou číslo 1 a číslo 2 mala byť ešte jedna scéna ale strihači ju drbli do zadnice. No hnus. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

V podstatě zbytečný film, protože vše, co známe, pouze zopakoval. Navrch nepřidal zhola nic, spíš by se dalo kritizovat. Tak hlavně vězeňské bitky jsou nudné, špatně zabírané, znovu nepochopitelně prostříhané pohledy do hlediště a především to není žádná přehlídka bojových dovedností alá Undisputed, nýbrž jenom máchání pěstmi, sem tam nějaký přehoz nebo páka. Choreografii vymýšlel představitel hlavního hrdiny, Tony Schiena, a nemyslím si, že si na ní dal nějak extra záležet. Jinak jako s postavou jsem s ním problém neměl. Co dál?? Zaškatulkovaný Vinnie Jones, totálně nevyužitý Kimbo Slice, špatný závěrečný souboj a dvě erotické scény. S bídou dvě hvězdičky. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne tragická rozprávka s väzenských ciel, kde o nejakom príbehu na pozadí tých najsuchších bitiek pre deti, nemôže byť reč. Veľa problémov robí koncepcia väznice, ktorá je tak nepravdepodobná, že mali to zachrániť súboje, lenže tie nepoňali nič z choreografie, duchaplnosti a osudu. Stratový film Zirilliho, ktorý na konci nahádže všetko na policajnú štetku Bai, pobehujúcu advokátku, zásahpvý tím, väzni a mišmaš bezprecedentného rozpadu filmu, pričom je otázne ,či bol vôbec pokope. (videné 07.12.2019, AMC archív) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ha zase jedna vězeňská arénovka. Nic novýho pod sluncem. Nicméně tady jsou ty fighty celkem zdařilé a Vinnie Jones tu hraje velice solidního zmrda. Na podobný typy rolí se prostě hodí. Jinak film opravdu nepřichází z ničím inovativním, ale pro fanoušky podobných snímků je naprosto uspokojující. Má to docela spád rychle to uteče a je tu všechno co má v podobným filmu být. Co se těch soubojů týče není to až tak choreografie jako spíš tvrdý nekompromisní bitky, ale nemám s tím problém.55% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama