Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

HonzaZ84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Já rád říkávám: Když už si to má člověk posrat - tak po svym. Naprosto trapná kopie bez vlastního nápadu. Nejenomže kopírujou schéma, rádobystejný moderátorský trio který tady ale působí víc než trapně narozdíl od sehranýho a přirozeně vyváženýho originálu, celebrita v autě za rozumnou cenu, "jedinečný" Stig apod... ale oni dokonce kopírujou i jednotlivý náměty konkrétních dílů - a to už je moc. Jedna z nejhorších věcí co sem kdy měl možnost vidět. odpad! ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla Top Gear USA poprvé, bylo to pro mě obrovské zklamání. Nebyl tam Clarkson, Hammond ani May, a navíc i humorem byl tohle takový chudý příbuzný. Naštval mě. I tak mi to nedalo, a po době jsem se na TG USA podívala znovu. Teď už ne jako na Top Gear, ale jako na pořad o autech, lepší než Autosalon, horší než TG. A překvapivě se mi TG USA líbil. Takový fajn pořad o autech na odpoledne. Že bych nedočkavě očekávala každý premiérový díl, to se asi nestane, ale když nebudu mít co dělat, tak se na TG USA určitě ráda kouknu.. I když Adam Ferrara mi tam nesedí dodnes a Rutledge a Tanner jsou lepší. Jenže Jeremy, Richard a James jsou MILIONKRÁT lepší a nikdy se nedají nahradit :). Takže TG USA radši doopravdy nebudu brát jako Top Gear. 75% ()

Reklama

KapitanKuraz odpad!

všechny recenze uživatele

BBC Worldwide Americas sa vytiahla, je pekné zamestnávať postihnutých, ale prečo ich nechajú moderovať. Bože však tých idiotov porazil v driftovaní slepý, kto to nevidel ja vážne nesrandujem!!! Keby v tejto vážne zlej kópii inak super relácie mali jeden jediný originálny nápad, tak dám jednu*, ale oni nie. ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to příjde jako hodně nepovedená parodie na TOP gear! V podstatě tohle americké trio zkouší napodobovat to trio britské a vůbec jim to nejde! Přehrávají, protože jsou špatní herci a popravdě bych to nesledoval i kdybych byl americký patriot a na zdi měl americkou vlajku a permanentku do KFC. :D ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama