Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

chaosteory 

všechny recenze uživatele

A caramba! Co je to za konspiraci? Amerikáni, kteří se bojí anglickému triu půjčit auto a nejraději by je ani nepustili na území, mají svůj TG? No budiž, ale po prvním díle mě málem vezli. Používání stejného způsobu ztvárnění ( jako záběry, nápady, apod ) to bych ještě vzal. Ale že pánové místy vypadají, jakoby do teď jezdili maximálně ve Fabii ( nic proti ní ), to už trochu ubíjelo. Souboj VIPER vs COBRA se mi líbil, jsem velký fanoušek amerik a armádní techniky, takže tady plus. Host-mínus, nevím na co tam byl. Ovšem souboj Lamb byl hukot, tady se plenilo od kolegů jako svině. Naprosto nic neříkající prezentace toho nejlepšího, co "býk" nabízí a výběr favorita byl k smíchu. Testovat maximálku na rovině jeden po druhém? NUDA. Koukat na hroutícího se moderátora po rychlosti cca 280 km/h? Ano, NUDA, po jízdě v Zondě nebo Veyronu bude třeba resuscitace. Strašná bída. P. S. Jelikož mě nebaví čekat, nahlédl jsem do budoucích epizod a časem se koná zlepšení, budou lepší hosté př. M. Rodriguez a Tony Hawk, budou lepší testy př. souboj US ojetin nebo bitva letadla s autem ( jasně, remake Britů ) a zvyknete si i na moderátory. Víc jak na trojku se však nerozjede. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nechápu komentáře, které nadávají na kopírování britského originálu. Je to licencovaný pořad, tudíž se všemi náležitostmi originální licence Top Gearu. Je jasné, že americká verze nedosahuje kvalit britského Top Gearu (navíc je o třetinu kratší), ale v období, kdy má britský Top Gear pauzu mezi sériemi, je US verze ideální a zcela neškodnou motoristickou seriálovou výplní. Tanner s Adamem jsou fajn, Routledge lehce zaostává, ale i on dokáže pobavit. ()

Reklama

Zabiak odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu nechápu. :-( Redaktoři jsou uplně naprd a jenom kopírují své britské originály, žádná inovace. Licencování u takovýchto pořadů prostě nefunguje. Top Gear není o autech, ale o Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May. Je to jako, kdyby chtěli licencovat vystoupení Madony a místo ní by tam zpívala zpěvačka z laciného baru. ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sranda na tom je, že to někdo udělal a myslel to vážně... Ne, nemám v plánu srovnávat s trojicí May, Clarkson, Hammond. A ani to dělat nebudu a nikdo mě z toho nemůže osočit, jelikož Matt LeBlanc je od 23. série TG SUPER... Ale o to tady nejde. Problém je v tom, že nějakej americkej vejškrabek vzal anglickej pořad, sebral mu koule a humor a nazval to - Top gear USA... Viděl jsem jen dva díly a nemám žaludek už vidět další. Původní britská série mě kdysi upoutala úplně prvním dílem (ještě tam ani nebyl James May ale nějakej silnější týpek) a já si říkal, že je to líbivý. Ale tenhle (ošklivé slovo) se nemá kam vyvíjet. A vůbec, ať si to narvou do řiti. Nemusí se snad u nás vysílat každej hnus, kterej kde vznikne, ne? Ačkoliv na druhou stranu: Když můžou dávat televize filmy od Asylum... ... ODPAAAD (Ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo..) ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama