Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hodnotit Top Gear USA (Austrálie, Rusko, Korea atd atd) špatně jen proto, že v nich není britské trio je hodnocení dost zavádějící. Ani americký Top Gear totiž není tak špatný, ač se od prvopočátku snažil zastínit ve "velikosti" svůj britský originál. Jakmile tahle snaha po první sérii utichla a začali se více věnovat tzv. topgearování, stal se z americké verze celkem koukatelný pořad s auty. Bez britského vtipu, samozřejmě. ()

Reklama

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

GRl3V 

všechny recenze uživatele

Pokud budu tenhle pořad brát jako samostatný celek a srovnám ho třeba s autosalonem, má čtyři hvězdy jak vyšitý, ale protože se to jmenuje Top Gear a protože já jsem obrovský fanoušek Top Gearu, tak výš ja dvě jít nemůžu. Když to tvůrci pořadu pojmenovali Top Gear, museli vědět že se srovnání nevyhnou, ale amíkům je to nejspíš buřt. ()

Vinnie_Black 

všechny recenze uživatele

Komentáře k této TV show se dají rozdělit na 2 skupiny. První řve jak je to hrozná kopie, zatímco druhá křičí jak to bez JC a spol. není Top Gear. A já proto říkám-Tohle není Top Gear ale Top Gear USA! Většina hodnotících zkrátka není ochotna přistoupit na fakt že USA je prostě absolutně jiná mentalita, než UK. V takovém případě i chápu odpadová hodnocení. Ale jakmile se naladíte na odlišnou lehce buranskou vlnu tohoto seriálu, užijete si moře zábavy. Ano, není to originál (ani zdaleka) ale pobaví. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama