Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Houbos 

všechny recenze uživatele

Pořad se spoustou nadupaných supersportů a car fanatic se nudí a nevěřícně žasne? Cílovka bude jinde. Jako malí jsme zbožňovali kartičky s parametry aut. To s větším zrychlením a maximálkou bylo lepší. Pro děti, ne pro širokou veřejnost a už vůbec pro příznivce světa rychlých kol. Co si myslet o lidech, kteří ve výkonném autě zkouší pálit gumu doughnuty, neřízenými smyky a podobnými projevy malomyslnosti, že… Dále si moterátoři v prvním dílu poměřovali kdo má vyšší top speed. Podle tachometrů. Kdo měl vyšší, byl větší *******. Oh, boy… Ještě si vzpomínám na promo video. Otázka "Proč se diváci mají těšit na americkou verzi Top Gear"? Velká hlava moderátora: "Americká automovilová historie byla vždy o zábavě a odlišná od zbytku světa, máme tu spoustu skvělých aut, a ta si zaslouží vlastní pořad." Italská jako americká, to je globalizace. Edit: 3. díl se povedl a splnil co nasliboval v teaseru, přidávám hvězdičku. ()

Zabiak odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu nechápu. :-( Redaktoři jsou uplně naprd a jenom kopírují své britské originály, žádná inovace. Licencování u takovýchto pořadů prostě nefunguje. Top Gear není o autech, ale o Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May. Je to jako, kdyby chtěli licencovat vystoupení Madony a místo ní by tam zpívala zpěvačka z laciného baru. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

To, co někde funguje neznamená, že to musí fungovat i někde jinde. UK Top Gear= Originál...a ten je jen jeden. Možná by bylo lepší změnit název a trochu to hodit víc svým směrem, Americkým...Anglie není Amerika a naopak. Plus ještě jedna důležitá věc a tou jsou osobnosti-moderátoři. Kam se hrabou na UK. ()

agent_barton 

všechny recenze uživatele

Top Gear je pouze jenom jeden a trio Clarkson, Hammond a May je nenahraditelné! Ale buďme rádi, že americká verze se vydala cestou kopírování originálu, mohlo to dopadnout ještě hůře. I proto bych zde našel pár dobrých momentů, které stojí za to vidět a doufám, že vznikne speciální díl ve kterém britské trio nakope Amíkům zadky (stejně jako Australanům a Němcům) a ukáže jim, jak má Top Gear vypadat. A co se týče zvolených moderátorů, chválím výběr Tannera Fousta (profesionálního závodního jezdce), ale místo jeho kolegů mohli producenti americké verze zvolit jiné a lepší obsazení. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama