Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hodnotit Top Gear USA (Austrálie, Rusko, Korea atd atd) špatně jen proto, že v nich není britské trio je hodnocení dost zavádějící. Ani americký Top Gear totiž není tak špatný, ač se od prvopočátku snažil zastínit ve "velikosti" svůj britský originál. Jakmile tahle snaha po první sérii utichla a začali se více věnovat tzv. topgearování, stal se z americké verze celkem koukatelný pořad s auty. Bez britského vtipu, samozřejmě. ()

Dragiii 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv o dost zaostává za britskou verzí tohoto skvělého pořadu, stále se jedná o kvalitní počin, který v žádném případě nezasluhuje tak nízké celkové hodnocení. Jistěže, Američané nesahají britskému triu ani po kotníky, ale nutno říct, že nasadili laťku velmi vysoko. I tak se ale americká verze řadí mezi kvalitnější motoristické pořady a podprůměrné hodnocení si rozhodně nezaslouží. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bohužel, americké variantě nejlepšího motoristického pořadu se ani z části nepovedlo zachytit onoho zábavného ducha, na kterém stojí a padá originál. První série je hlavně o hledání identity, zatímco druhá, ve které už si tvůrci rozmysleli, že nechtějí být jen čistokrevnou kopírkou, jasně dokazuje, že v americkém prostředí to prostě nemůže pořádně fungovat. Neslaní a nemastní moderátoři a výzvy které ačkoliv místy zavání zábavností umlátí nudná omáčka okolo. Pro Američany možná dostatečná porce (pořád lepší než ostatní produkty televizního vysílání), nicméně já raději volím originál. ()

HonzaZ84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Já rád říkávám: Když už si to má člověk posrat - tak po svym. Naprosto trapná kopie bez vlastního nápadu. Nejenomže kopírujou schéma, rádobystejný moderátorský trio který tady ale působí víc než trapně narozdíl od sehranýho a přirozeně vyváženýho originálu, celebrita v autě za rozumnou cenu, "jedinečný" Stig apod... ale oni dokonce kopírujou i jednotlivý náměty konkrétních dílů - a to už je moc. Jedna z nejhorších věcí co sem kdy měl možnost vidět. odpad! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama