Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Novom 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že se domluvili s Brity o používání stejného názvu, už takhle se dost plete s Fifth gearem, ale to, že vlastně převzali úplně všechno, od znělky, přes logo až po Stiga, to dle mého názoru přehnali. Nejedná se o nic jiného, než o trapnou parodii na Top Gear z Británie. Chvíli jsem čekal, kdy někde zpoza kulis vylezou původní moderátoři a vyhodí konečně ty tři americký tlachaly, kteří se tváří, jako že jsou to všechno jejich nápady. Humor je neuvěřitelně kýčovitý, pokud to tedy měl humor být. Viděl jsem jsem sice jen pár dílů první série, abych si udělal obrázek. Jedna hvězdička snad jen za pěkná auta, člověka docela mrzí, že američani všechno dokážou takhle zkazit. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Moderátoři nesymatičtí navíc bych řekl, že o autech asi moc neví a nemají charisma jako třeba Jeremy. Dále třeba humor, ten sem v USA asi nenašel nebo nevím. Dále hosté - nuda a bavit se o tom jak je Prius skvělý auto? Co by asi dělal Jeremy? A dabing tomu taky moc nepomohl. Není nad originál. ()

Reklama

Zabiak odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu nechápu. :-( Redaktoři jsou uplně naprd a jenom kopírují své britské originály, žádná inovace. Licencování u takovýchto pořadů prostě nefunguje. Top Gear není o autech, ale o Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May. Je to jako, kdyby chtěli licencovat vystoupení Madony a místo ní by tam zpívala zpěvačka z laciného baru. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sranda na tom je, že to někdo udělal a myslel to vážně... Ne, nemám v plánu srovnávat s trojicí May, Clarkson, Hammond. A ani to dělat nebudu a nikdo mě z toho nemůže osočit, jelikož Matt LeBlanc je od 23. série TG SUPER... Ale o to tady nejde. Problém je v tom, že nějakej americkej vejškrabek vzal anglickej pořad, sebral mu koule a humor a nazval to - Top gear USA... Viděl jsem jen dva díly a nemám žaludek už vidět další. Původní britská série mě kdysi upoutala úplně prvním dílem (ještě tam ani nebyl James May ale nějakej silnější týpek) a já si říkal, že je to líbivý. Ale tenhle (ošklivé slovo) se nemá kam vyvíjet. A vůbec, ať si to narvou do řiti. Nemusí se snad u nás vysílat každej hnus, kterej kde vznikne, ne? Ačkoliv na druhou stranu: Když můžou dávat televize filmy od Asylum... ... ODPAAAD (Ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo, ošklivé slovo..) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama