Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

estar23 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný zážitek! Pouštět si všechny zápasy a koukat, jak situace nebyla vůbec jednoduchá a nakonec jsou z toho zlatí hoši. To co řekl Jágr je největší pravda. Je jedno kolik hvězd jede na mistroství, protože to není všechno. Rusko - tým téměř bez konkurence, ale češi byli opět ve správný čas na správném místě. Zlato na krku podceňovaného týmu říká jen jedno - bojovnost a vůle týmu je to nejdůležitější. Tenhle dokument mluví o všem důležitém a člověka to dožene k slzám nejen proto, že někteří z Pánů hokejistů už nejsou mezi živými. Perfektní, hoši děkujem! ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nostalgie. Tým, kterému nikdo nevěřil. Tým, o kterém se psalo, že po hrozném začátku může být rád za jednu výhru nad Francií. Tým, který postupně porazil Lotyše (povinnost), potom překvapil s Kanadou a následně vyhrál tři přetěžké zápasy ve čtvrtfinále s Finskem, v semifinál se Švédskem a ve finále s Ruskem. Tehdy, ještě před šampionátem, jsem se vsadil, že pokud český tým postoupí do finále, pojedu se na něj podívat živě. Později jsem opravdu jel a byl to velice hezký zážitek. I tak ale nezapomenu na poraženeckou náladu až do zápasu s Kanadou, postupně obrat s Finskem, Rachna kachna a živý zážitek z finále. HOŠI DĚKUJEM !!!! ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Dokumentární snímek o vítězství podceňovaného českého týmu na hokejovém mistrovství světa v Německu 2010...60 minut sestřihů a rozhovorů z hokejového šampionátu, které sledovali milióny lidí a já nebyl samozřejmě vyjímkou. Sport, který miluju, ale který raději hraju a sleduju živě. Proto nedávám plný počet, ale i tak je tento dokument příjemnou vzpomínkou na nejkrásnější pocity a zážitky. 75% ()

boul 

všechny recenze uživatele

Rachna Kachna toto letělo, roztáhni mi nohy a já ti ho tam šoupnu jak se sluší a patří a spousta skvělých zážitků z nedávného Německa v roce 2010. Všichni tým zavrhli, hvězdy nedojely, jen ta největší nám dělala nejsilnější oporu v bráně a silný kapitán dovedl tým po spoustech haluzí a štestí až ke zlatu, nezapomenutelné chvíle! R.I.P Marek, Vašíček, Rachůnek ()

Harakiri13 

všechny recenze uživatele

MS v Německu 2010 se stalo legendární pro Český tým, který měl už před začátkem rekordní počet omluvenek. V průběhu MS několikrát teklo národnímu týmu do bot. Nakonec i díky skvělým oslabením dokázali nevídané a to zvítězit. V dokumentu můžeme vidět i Karla Rachůnka (autora nezapomenutelného gólu proti Švédsku na 2:2) a Jana Marka (jehož nájezdy nás dostali až do finále), kteří v roce 2011 zemřeli při letecké havárii s týmem Lokomotiv Jaroslavl (kde zemřel například i další český mistr světa z roku 2005 Josef Vašíček nebo Slovenský bronzový medailista Pavol Demitra) a myslím, že i to po letech dává tomuto dokumentu mnohem větší emoční stránku. Nelze jinak než 10/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama