Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (162)

klertecka 

všechny recenze uživatele

On kreslí, ona píše, a ví, že k sobě patří. Hodně jemnej, lehkej, sladkej film, jako plyšovej medvídek, růžová poleva na dortu, jahůdkovej film se šlehačkou a cukrem. Pro single osamělý holky, akorát tak do peřinek, aaaach to bych chtěla tak moc zažít taky.. Fňuk fňuk, je to tak dojemný, aach. Něco takovýho bylo už natočeny tisíckrát, ale zlobit se za to nejde, protože je to zase, uz po tisicate, celkem sympaticky. ()

ellegrey 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení nebylo špatné. Anton Yelchin s Felicity Jones, která za ztvárnění Anny získala mnohá ocenění a nejspíš o ní uslyšíme i v budoucnu, tvořili příjemný pár a jejich životní vzestupy a pády působily velmi věrohodně a diváka tak jejich svízelné situace nutily doufat spolu s nimi ve šťastný konec. Ve vedlejších rolích byli k vidění Jennifer Lawrence, Alex Kingston nebo Charlie Bewley. Líbila se mi také režie v podání Drakea Doremuse, amerického a ne příliš známého režiséra. Co bych zde ale ráda zmínila a pochválila, je způsob jakým se film prezentuje od začátku až do konce. Líbí se mi, že zde nedošlo k typickému hollywoodskému přikrášlování, scény jsou podány reálně, tak jak by se mohly stát v životě obyčejného smrtelníka. A to je podle mě gró celého snímku. Žádné fantazírování, žádné pohádky, zkrátka život se všemi svými klady a zápory. Přesto se ze mě ale po skončení filmu stává divák s rozporuplnými pocity. Líbilo se mi, co jsem viděla, ale zárověň jsem čekala víc. Něco mi tu chybělo. Nevím, jak bych přesně definovala to "něco", ale přijde mi, že tento snímek měl navíc. Ale to je pouze můj subjektivní názor. Možná se mnou budete souhlasit, možná taky ne, ale Like Crazy je stále dobrým výtvorem ve svém oboru. A pokud máte alespoň trochu rádi podobné filmy, kde nemusí být klasický happyend za každou cenu, určitě neváhejte a podívejte se. 72% Více zde ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová romanca, ktorá donúti diváka trochu popremýšľať. Ono vzťah na diaľku je samo o sebe dosť komplikovaná téma, ktorá často slúži ako vďačný námet pre film. Nepríjemne ma tu ale prekvapil nešikovný strih, niekedy mi trochu trvalo, kým som sa zorientoval v tom, do akého životného obdobia oboch hrdličiek ma to práve hodilo. Dialógy mi tiež často prišli povrchné, na to aká zaujímavá téma tu bola to chcelo niečo hlbšie. Nosná kostra príbehu vrátane samotného záveru však mala hlavu aj pätu, takže to vidím na lepší priemer. 65/100 ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Prý se jedná o romantický film, drama. Podle mě je to shit s nesympatickým hereckým obsazením a veškeré scény působí silně nepřirozeně (chlastání whisky, paření v klubu, páření na pláži atd.). Možná kdyby film neřešil vztah Angličanky s Američanem, ale třeba Pákistánského chlapce s dívkou z Atlanty, dalo by se to považovat za art. ()

Trisis odpad!

všechny recenze uživatele

Typický príklad artového plagiátorstva, bez citu pre umenie, či krádež. Ja byť producent filmu a režisér-scenárista v jednej osobe, vykydne do môjho filmu podobnú vlečku scenáristického trusu, žalujem ho za spreneveru financií štúdia. Vo filme nefunguje nič a pri pohľade na šesťdesiat päť percent na CSFD, mám pocit že na stránke nefunguje ani hodnotenie. Vždy keď si pozriem podobnú blbosť na základe relatívne vysokého hodnotenia, mám chuť napísať POMOvi, aby pridali na CSFD možnosť, dať si do ignore ľudí velebiacich podobné hnusy, alebo aspoň možnosť aby sa po prihlásení zjavovalo každému individuálne percento spriemerované zo spriaznených duší, alebo z jeho topky. Pomaly ale isto začínam chápať Verbala, prečo tu polovicu ľudí posiela do ústia ženskej trubice rodidiel... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Scény, které se odehrávaly ve Velké Británii, byly natočeny v USA. (zuza99)
  • Film bol natočený lacnou kamerou Canon EOS 7D DSLR. (Sufferer)
  • Jde již o druhou spolupráci Jennifer Lawrence a Antona Yelchina v jednom roce. Jejich druhý společný film, který nese název Pan Bobr (2011), natočila herečka Jodie Foster. (=woody=)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama