Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Tohle rozhodně nebyl "romantický film". :) Byl to film o sobectví, nevěře a neschopnosti čekat. Vlastně jen díky tomu, že jsem to nebral jako love story ale jako drama, tak mohu dát 4 hvězdičky.

Dřív lidé na partnery dokázali čekat třeba celý život, vyvolávat kvůli ženám války a překonat i půl světa. Dneska se to už ale nenosí - snad jen právě ve filmech. A právě tímto je tenhle film tak výjimečný, že ukazuje to ego v moderním člověku, že má "nárok na lásku, sex a podobně". Přitom nedokázali počkat ani dva měsíce na vízum (což asi jako jediné z hlediska zamilovanosti chápu) a ani půl roku po tom, co se vzali. Naštěstí jiné časové termíny tam nebyly, ale tak odhadem ty dva roky, kdy byli odděleni snad není problém pro žádného člověka počkat.

Neochota se vzít byla jen třešničkou na dortu. Vztah ano, ale svatba, to neee. Až jsem se divil, že s tím očividným řešením problému s vízem musel přijít otec a ještě byl za debila. Smutné.

Seek

Seek (hodnocení, recenze)

Tedy, dát hned dvakrát kopačky Jennifer Lawrence, to je snad proti přírodě...

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Na tri hvizdy to skutočne nebolo, bolo to celé ako to nazvať - neskutočne zaspaté... 

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tři hvězdičky za herce, kterých tady znám rovnou tři: Jen, Felicity a Alex Kingston a skvělý příběh. A ta jedna za opravdovost, kterou by všechny filmy i seriály měli mít. Určité chvíle byly velice skličující, ale takový je právě skutečný život s komplikovanými vztahy mezi lidmi.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Tou Ingrid Michaelson v traileru mě dostali, tenhle film potřebuju vidět...

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama