Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (162)

NJD 

všechny recenze uživatele

Zajímavý. Hlavním důvodem, proč jsem se na film kouknul bylo, že v něm hraje moje oblíbenkyně Jennifer Lawrence, která zde však byla naprosto zastíněna vynikajícím výkonem Felicity Jones. Takže místo utvrzení se v mojí platonický lásce k Jennifer jsem si našel nový prototyp ideální filmové holky - Felicity. Jestli totiž někdy byla nějaká holka ve filmu k sežrání, tak jedině ona v Like Crazy :) Na filmu samotném se mi líbila taková ta pohodovost, nenucenost a taky neklišoidnost. Prostě pokud si chcete pustit zajímavou a neprofláknutou romantiku, více co dělat... :) ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Když já za tim dost sentimentálnim filmem nevidim žádný další přesah... Navíc mě trochu mrzí fakt, že zatímco si Like Crazy utrhlo hlavní cenu na Sundance 2011, o rok dřív daleko preciznější studie vztahů Blue Valentine tamtéž úplně ostrouhala. (Ale ta poslední scéna je bezesporu výtečná!) ()

Reklama

klertecka 

všechny recenze uživatele

On kreslí, ona píše, a ví, že k sobě patří. Hodně jemnej, lehkej, sladkej film, jako plyšovej medvídek, růžová poleva na dortu, jahůdkovej film se šlehačkou a cukrem. Pro single osamělý holky, akorát tak do peřinek, aaaach to bych chtěla tak moc zažít taky.. Fňuk fňuk, je to tak dojemný, aach. Něco takovýho bylo už natočeny tisíckrát, ale zlobit se za to nejde, protože je to zase, uz po tisicate, celkem sympaticky. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Chytľavá romanca zachytávajúca priebeh jedného osudového vzťahu, jeho vrcholy a pády, momenty plné lásky i sklamaní. Aj keď je dejová línia a peripetie, ktorými si vzťah prechádza sú pomerne komplikované, no napriek tomu má film silne realistický podtext. Tvorcovia a herci si naozaj dali záležať, aby tento nezávislý snímok nevyznel príliš presladene a silne tým konkuruje mnohým dnešným mainstreamovým romantickým slaďákom. Príjemná oddychovka a zároveň silný zážitok. 80%. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Prý se jedná o romantický film, drama. Podle mě je to shit s nesympatickým hereckým obsazením a veškeré scény působí silně nepřirozeně (chlastání whisky, paření v klubu, páření na pláži atd.). Možná kdyby film neřešil vztah Angličanky s Američanem, ale třeba Pákistánského chlapce s dívkou z Atlanty, dalo by se to považovat za art. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Film je inšpirovaný životnými skúsenosťami režiséra Drakea Doremusa, ktorého manželka Desiree mala imigračné problémy v USA. (Sufferer)
  • Film bol natočený lacnou kamerou Canon EOS 7D DSLR. (Sufferer)
  • Režisér Drake Doremus ukázal hrubý střih filmu před uvedením na Sundance Film Festival svým bývalým studentům. (zuza99)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama