Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

Ant 

všechny recenze uživatele

Skvělá romcom s největším počtem použitých "fuck", co jsem za poslední dobu viděla. Ani nevím kolikrát jsem svým smíchem musela vzbudit sousedy, protože vtipných scén tu bylo jako máku. Ústřední duo bylo perfektní a ten vztah na dálku jsem jim věřila - asi proto, že to pro ně platilo i ve skutečnosti. Svěží oddechovka, na kterou se ráda podívám kdykoliv znova. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Nevýrazné a nepotrebné. 103 minút nudy s jedným, či dvoma zábleskami vtipu. Množstvo zbytočných postáv, jednoznačný dej a jednoduchosť robia z toho filmu obyčajnú tuctovku, ktorá však nemá ani len náznak inovatívnosti a radí sa do kartotéky ako ďalší z milióna. Je to proste veľmi priemerný film, ktorý neprináša divákovi nič nové. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nesmírně šablonovité, ale díky obsazení a místy opravdu velmi vtipným scénám film pobaví. Snad jen v závěru filmu lehce dochází dech, zejména proto, že humor jde do pozadí a důraz je kladen na tu předvídatelnou dramatickou složku. Každopádně mě překvapila chemie mezi Justinem Longem a Drew Barrymore, tyhle dva bych si na pár rozhodně netipl. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pěkný odpočinkový film. Sice je pravda, že nemá nějaké výraznější momenty, a je dost možné, že si za pár dní už na nic pořádně nevzpomenu. Na druhou stranu splnil vše, co jsem chtěl. Odpočinul jsem si, pobavil jsem se a viděl jsem moji milovanou Drew, navíc se film vyhnul mnoha běžným klišé. Takže za mě spokojenost. 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Drew Barrymore a Justin Long mezi sebou sice mají docela dobrou chemii a chtějí nám ukázat, že ani se vztahem na dálku by se to nemělo vzdávat, ale mě ten příběh prostě nebavil. Romance na začátku hezká, skoro pomádovská, pak už jsou to jen nudná úskalí vztahu, který ale samozřejmě dobře dopadne. Jinak to ani být nemůže... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama